Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 19:14
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: NK Hell Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 14400
NK Hell Async Futuriest
AP5 Tactiek LeftWingLower
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 61
goed Schieten uitmuntend
solide Passen wonderbaarlijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Redondo is nu in balbezit. Redondo passt de bal zonder na te denken. Jurkson geeft een hoge lob. Praahl krijgt zijn hoofd ertegen. Ćwielong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hell - Async Futuriest 0:1

10e minuut.
Płonowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Redondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redondo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jurkson de bal. Jurkson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Onstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Onstad geeft een hoge lob. Praahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Praahl haalt uit met een fantastische trap. Ćwielong probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Dorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorta passt de bal in één keer door. Jurkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkson geeft de bal voor. Praahl krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hell - Async Futuriest 0:2

16e minuut.
Praahl krijgt zijn hoofd ertegen. Ćwielong probeert naar een medespeler te passen. Redondo kopt de bal weg. Praahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Praahl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Płonowski passt de bal zonder na te denken. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo probeert naar een medespeler te passen. Praahl is nu in balbezit. Praahl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Marcinkiewicz is nu in balbezit. Anđelinović onderschept slim de pass. Anđelinović geeft een hoge lob. Praahl rent richting de bal. Praahl schiet op doel. Ćwielong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Onstad onderschept slim de pass. Onstad passt de bal zonder na te denken. Jurkson is nu in balbezit. Jurkson geeft een lange en hoge pass. Praahl maakt een snoekduik en kopt de bal. Ćwielong bokst de bal weg.

30e minuut.
Marcinkiewicz is nu in balbezit. Onstad verovert de bal door een tackle van achteren. Onstad geeft de bal voor. Praahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Praahl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dorta onderschept slim de pass. Dorta geeft een hoge lob. Praahl rent richting de bal. Praahl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hell - Async Futuriest 0:3

35e minuut.
Praahl onderschept slim de pass. Praahl passt de bal in één keer door. Jurkson rent richting de bal. Jurkson geeft de bal voor. Praahl krijgt zijn hoofd ertegen. Ćwielong bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Dorta onderschept slim de pass. Dorta geeft een lange en hoge pass. Praahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Praahl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hell - Async Futuriest 0:4

40e minuut.
Jurkson met een sublieme pass. Redondo is nu in balbezit. Redondo geeft een hoge lob. Praahl is nu in balbezit. Praahl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hell - Async Futuriest 0:5

44e minuut.
Onstad probeert naar een medespeler te passen. Jurkson is nu in balbezit. Jurkson geeft een lange en hoge pass. Praahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Praahl draait met de bal, schiet en ... Ćwielong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Hell 72%, Async Futuriest 28%.
NK Hell - Async Futuriest 0:5

57e minuut.
Mendoza geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dorta met de inworp. Redondo geeft een hoge lob. Praahl springt en kopt de bal. Ćwielong bokst de bal weg.

58e minuut.
Jurkson heeft problemen om de bal te vangen. Jurkson passt de bal zonder na te denken. Redondo is nu in balbezit. Redondo geeft de bal voor. Praahl krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hell - Async Futuriest 0:6

60e minuut.
Jurkson kopt de bal weg. Lootens probeert naar een medespeler te passen. Praahl is nu in balbezit. Praahl schiet op doel. Ćwielong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hell - Async Futuriest 0:7

61e minuut.
Ardeleanu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Aréstegui passt de bal zonder na te denken. Mendoza is nu in balbezit. Praahl verovert de bal door een tackle van achteren. Praahl haalt uit met een fantastische trap. Ćwielong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hell - Async Futuriest 0:8

75e minuut.
Redondo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jurkson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurkson passt de bal in één keer door. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo haalt uit met een fantastische trap. Ćwielong bokst de bal weg. Praahl springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hell - Async Futuriest 0:9

79e minuut.
Jurkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkson geeft een lange en hoge pass. Praahl rent richting de bal. Praahl draait met de bal, schiet en ... Ćwielong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hell - Async Futuriest 0:10

84e minuut.
Lootens met een sublieme pass. Daar is Argüelles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo geeft de bal voor. Praahl springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Aréstegui met een sublieme pass. Anđelinović speelt de bal door. Jurkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkson geeft de bal voor. Praahl maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hell - Async Futuriest 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Hell 72%, Async Futuriest 28%.
NK Hell - Async Futuriest 0:11