Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nk simultanka FC Falcon
53k1 Tactiek 4132
64% Balbezit 36%
9% Spel op eigen helft 91%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 31.3
uitmuntend Schieten matig
uitmuntend Passen matig
uitstekend Verdedigen slecht


2e minuut.
Milišić passt de bal in één keer door. Podobnik is nu in balbezit. Lemac begaat een overtreding. Lemac krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Drapšin rent richting de bal. Komnen onderschept slim de pass. Komnen geeft een hoge lob. Bedryj is nu in balbezit. Bedryj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Drapšin is nu in balbezit. Milišić verovert de bal door een tackle van achteren. Milišić geeft een lange en hoge pass. Bedryj krijgt zijn hoofd ertegen. Jadrijev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pletikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Milišić onderschept slim de pass. Klungelig pakt Milišić de bal. Milišić geeft de bal voor. Bedryj springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Mijanović de bal. Pelegrin onderschept slim de pass. Pelegrin geeft de bal voor. Bedryj maakt een snoekduik en kopt de bal. Jadrijev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nk simultanka - FC Falcon 1:0

20e minuut.
Komnen is nu in balbezit. Komnen speelt de bal door. Pelegrin rent richting de bal. Pelegrin geeft een lange en hoge pass. Bedryj maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Regulewicz geeft een lange en hoge pass. Milišić rent richting de bal. Milišić passt de bal in één keer door. Daar is Bedryj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bedryj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nk simultanka - FC Falcon 2:0

23e minuut.
Komnen speelt de bal door. Milišić rent richting de bal. Milišić passt de bal zonder na te denken. Bedryj rent richting de bal. Bedryj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Bedryj haalt uit met een fantastische trap. Pletikos probeert de bal aan de voet te houden. Milišić is nu in balbezit. Milišić geeft de bal voor. Bedryj springt en kopt de bal. Jadrijev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Komnen controleert de bal met de borst. Komnen met een sublieme pass. Pelegrin rent richting de bal. Pelegrin geeft een hoge lob. Lemac heeft problemen om de bal te vangen. Jadrijev bokst de bal weg. Bedryj is nu in balbezit. Bedryj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nk simultanka - FC Falcon 3:0

33e minuut.
Komnen rent richting de bal. Pelegrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrin geeft de bal voor. Bedryj rent richting de bal. Bedryj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nk simultanka - FC Falcon 4:0

35e minuut.
Juručić passt de bal in één keer door. Daar is Sandoval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bedryj rent richting de bal. Bedryj draait met de bal, schiet en ... Jadrijev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nk simultanka - FC Falcon 5:0

36e minuut.
Komnen onderschept slim de pass. Komnen passt de bal zonder na te denken. Pelegrin rent richting de bal. Pelegrin geeft de bal voor. Bedryj springt en kopt de bal. Jadrijev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Drapšin heeft problemen om de bal te vangen. Milišić onderschept slim de pass. Milišić geeft een lange en hoge pass. Bedryj is nu in balbezit. Bedryj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk simultanka 10%, FC Falcon 90%.
nk simultanka - FC Falcon 5:0

46e minuut.
Bedryj speelt de bal door. Pelegrin rent richting de bal. Pelegrin passt de bal met de wreef. Milišić is nu in balbezit. Milišić haalt uit met een fantastische trap. Jadrijev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Lemac geeft een hoge lob. Milišić is nu in balbezit. Milišić geeft een lange en hoge pass. Bedryj maakt een snoekduik en kopt de bal. Jadrijev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Komnen verovert de bal door een tackle van achteren. Komnen probeert naar een medespeler te passen. Pelegrin is nu in balbezit. Pelegrin geeft de bal voor. Bedryj springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Milišić rent richting de bal. Drapšin rent richting de bal. Milišić verovert de bal door een tackle van achteren. Milišić geeft een lange en hoge pass. Bedryj springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Komnen speelt de bal door. Pelegrin is nu in balbezit. Pelegrin geeft de bal voor. Bedryj krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Regulewicz onderschept slim de pass. Regulewicz geeft de bal voor. Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nk simultanka - FC Falcon 6:0

66e minuut.
Pelegrin rent richting de bal. Pelegrin met een sublieme pass. Milišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milišić geeft de bal voor. Bedryj krijgt zijn hoofd ertegen. Jadrijev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Komnen probeert naar een medespeler te passen. Pelegrin rent richting de bal. Pelegrin geeft een hoge lob. Bedryj rent richting de bal. Bedryj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sandoval geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pelegrin met de inworp. Komnen geeft een hoge lob. Bedryj krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
nk simultanka - FC Falcon 7:0

74e minuut.
Vukorep is nu in balbezit. Vukorep passt de bal in één keer door. Daar is Milišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milišić geeft een lange en hoge pass. Bedryj maakt een snoekduik en kopt de bal. Jadrijev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
nk simultanka - FC Falcon 8:0

85e minuut.
Komnen onderschept slim de pass. Komnen met een sublieme pass. Milišić met een sublieme pass. Bedryj heeft problemen om de bal te vangen. Bedryj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Milišić zal de hoekschop nemen. Pelegrin kopt de bal weg. Daar is Bedryj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bedryj haalt uit met een fantastische trap. Jadrijev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nk simultanka - FC Falcon 9:0

88e minuut.
Juručić speelt de bal door. Mrkela heeft problemen om de bal te vangen. Bedryj verovert de bal door een tackle van achteren. Bedryj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk simultanka 8%, FC Falcon 92%.
nk simultanka - FC Falcon 9:0