Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:14
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: Fufodrom
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 37389
NK Fufu U BULJU
433b Tactiek novo
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.9 gemiddelde waardering 64.6
good Schieten outstanding
adequate Passen formidable
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fulir met de inworp. Pljevljak is nu in balbezit. Pljevljak geeft een lange en hoge pass. Dalbello springt en kopt de bal. Gundelach bokst de bal weg. Dadić probeert de bal met de borst te controleren. Rolih bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolih draait met de bal, schiet en ... Gundelach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Daar is Mellemstrand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipničan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pljevljak. Lipničan raakt geblesseerd tijdens het duel. Prince wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lipničan rent richting de bal. Lipničan passt de bal met de wreef. Ţugurlan heeft problemen om de bal te vangen. Lipničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipničan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mellemstrand kopt de bal weg. Liavitski geeft de bal voor. Lipničan is nu in balbezit. Lipničan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - U BULJU 0:1

17e minuut.
Livădaru geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fulir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pljevljak geeft een hoge lob. Rolih springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pusti rent richting de bal. Pusti geeft een lange en hoge pass. Liavitski rent richting de bal. Liavitski geeft een hoge lob. Mellemstrand springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ţugurlan met een sublieme pass. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince passt de bal zonder na te denken. Mellemstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellemstrand draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lefter is nu in balbezit. Lefter geeft een hoge lob. Lipničan kopt de bal weg. Liavitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liavitski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - U BULJU 0:2

27e minuut.
Lipničan heeft problemen om de bal te vangen. Lefter rent richting de bal. Lefter geeft een lange en hoge pass. Mellemstrand rent richting de bal. Mellemstrand draait met de bal, schiet en ... Rosandić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Sistek met een sublieme pass. Prince is nu in balbezit. Prince geeft een lange en hoge pass. Lipničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipničan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - U BULJU 0:3

29e minuut.
Lefter verovert de bal door een tackle van achteren. Lefter geeft de bal voor. Mellemstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellemstrand schiet op doel. Rosandić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - U BULJU 0:4

34e minuut.
Mellemstrand geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hristojević de bal. Lefter is nu in balbezit. Lefter geeft een lange en hoge pass. Mellemstrand maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Ţugurlan met een sublieme pass. Prince geeft de bal voor. Drljača is nu in balbezit. Lipničan onderschept slim de pass. Lipničan schiet op doel. Rosandić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Mellemstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusti onderschept slim de pass. Pusti geeft een hoge lob. Dadić probeert de bal aan de voet te houden. Dadić geeft de bal voor. Rosandić bokst de bal weg. Mellemstrand rent richting de bal. Mellemstrand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - U BULJU 0:5

44e minuut.
Rosandić speelt de bal door. Klungelig pakt Liavitski de bal. Liavitski met een sublieme pass. Ţugurlan geeft de bal voor. Mellemstrand maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - U BULJU 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Fufu 74%, U BULJU 26%.
NK Fufu - U BULJU 0:6

46e minuut.
Lipničan is nu in balbezit. Sistek is nu in balbezit. Met opzet legt Lipničan zijn tegenspeler op de grond. Lipničan krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Daar is Pljevljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prince met een sublieme pass. Lipničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipničan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - U BULJU 0:7

58e minuut.
Livădaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Livădaru geeft een lange en hoge pass. Lipničan is nu in balbezit. Lipničan haalt uit met een fantastische trap. Rosandić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - U BULJU 0:8

59e minuut.
Pljevljak is nu in balbezit. Pljevljak geeft een lange en hoge pass. Šilhánek heeft problemen om de bal te vangen. Dalbello is nu in balbezit. Dalbello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Hristojević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ţugurlan heeft problemen om de bal te vangen. Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. Dadić geeft een lange en hoge pass. Lipničan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lefter rent richting de bal. Klungelig pakt Lefter de bal. Lefter met een sublieme pass. Mellemstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellemstrand haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - U BULJU 0:9

65e minuut.
Doeltrap. Skosogorienko komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burlica komt het veld opgelopen. Šilhánek met een snelle inworp. Hristojević rent richting de bal. Hristojević geeft de bal voor. Lipničan maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosandić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mellemstrand is nu in balbezit. Mellemstrand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - U BULJU 0:10

71e minuut.
Inworp. Łojek komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Paovica is nu in balbezit. Skosogorienko onderschept slim de pass. Skosogorienko geeft een hoge lob. Mellemstrand krijgt zijn hoofd ertegen. Rosandić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - U BULJU 0:11

79e minuut.
Daar is Lefter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefter met een sublieme pass. Skosogorienko met een sublieme pass. Mellemstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellemstrand schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Łojek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lefter is nu in balbezit. Lefter geeft een hoge lob. Daar is Skosogorienko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skosogorienko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rosandić met een harde bal richting middenveld. Ţugurlan met een sublieme pass. Skosogorienko is nu in balbezit. Mellemstrand is nu in balbezit. Mellemstrand haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Skosogorienko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skosogorienko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dadić onderschept slim de pass. Dadić geeft een lange en hoge pass. Pusti heeft problemen om de bal te vangen. Mellemstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellemstrand haalt uit met een fantastische trap. Rosandić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lefter zal de hoekschop nemen. Mellemstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellemstrand draait met de bal, schiet en ... Pusti probeert de bal aan de voet te houden. Rosandić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - U BULJU 0:12

85e minuut.
Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan passt de bal zonder na te denken. Mellemstrand is nu in balbezit. Daar is Mellemstrand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mellemstrand draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ţugurlan speelt de bal door. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter geeft een hoge lob. Mellemstrand springt en kopt de bal. Rosandić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - U BULJU 0:13

89e minuut.
Livădaru kopt de bal weg. Ţugurlan heeft problemen om de bal te vangen. Ţugurlan geeft een hoge lob. Lipničan rent richting de bal. Lipničan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - U BULJU 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Fufu 73%, U BULJU 27%.
NK Fufu - U BULJU 0:14