Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Carlstadt Blues U BULJU
wing2 Tactiek novo
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 34
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 60.3
good Schieten formidable
solid Passen excellent
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Liavitski probeert naar een medespeler te passen. Mellemstrand is nu in balbezit. Fini maakt een afschuwelijke overtreding. Fini is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vidal stond buitenspel. Ţugurlan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bištek heeft problemen om de bal te vangen. Lipničan rent richting de bal. Lipničan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dadić geeft de bal voor. Daar is Tímár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipničan rent richting de bal. Lipničan schiet op doel. Siarkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - U BULJU 0:1

9e minuut.
Lefter probeert naar een medespeler te passen. Daar is Liavitski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liavitski geeft een hoge lob. Lipničan krijgt zijn hoofd ertegen. Siarkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - U BULJU 0:2

10e minuut.
Bagrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagrov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mellemstrand de bal. Bagrov verovert de bal door een tackle van achteren. Bagrov haalt uit met een fantastische trap. Gundelach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Prince met een sublieme pass. Klungelig pakt Liavitski de bal. Liavitski met een sublieme pass. Lipničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipničan haalt uit met een fantastische trap. Siarkowski bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bištek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipničan onderschept slim de pass. Lefter rent richting de bal. Lefter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - U BULJU 0:3

27e minuut.
Hristojević passt de bal in één keer door. Lefter probeert naar een medespeler te passen. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince geeft een hoge lob. Lipničan krijgt zijn hoofd ertegen. Siarkowski bokst de bal weg. Bištek rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hristojević probeert naar een medespeler te passen. Lefter heeft problemen om de bal te vangen. Lefter met een sublieme pass. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Babović rent richting de bal. Babović heeft problemen om de bal te vangen. Babović met een sublieme pass. Vidal rent richting de bal. Vidal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - U BULJU 1:3

39e minuut.
Lipničan onderschept slim de pass. Lipničan passt de bal zonder na te denken. Lefter met een sublieme pass. Mellemstrand rent richting de bal. Mellemstrand draait met de bal, schiet en ... Siarkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Bištek is nu in balbezit. Lipničan onderschept slim de pass. Lipničan speelt de bal door. Mellemstrand is nu in balbezit. Mellemstrand schiet op doel. Siarkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tímár geeft een hoge lob. Šilhánek kopt de bal weg. Daar is Gril, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugurlan geeft de bal voor. Lipničan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mellemstrand verovert de bal door een tackle van achteren. Mellemstrand speelt de bal door. Lefter is nu in balbezit. Lefter schiet op doel. Siarkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - U BULJU 1:4

44e minuut.
Bagrov geeft de bal voor. Livădaru is nu in balbezit. Livădaru geeft een lange en hoge pass. Lipničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipničan schiet op doel. Siarkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Bištek geeft een lange en hoge pass. Šilhánek is nu in balbezit. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince geeft de bal voor. Lipničan springt en kopt de bal. Siarkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carlstadt Blues 66%, U BULJU 34%.
FC Carlstadt Blues - U BULJU 1:4

48e minuut.
Dadić passt de bal zonder na te denken. Liavitski probeert naar een medespeler te passen. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan geeft de bal voor. Lipničan krijgt zijn hoofd ertegen. Siarkowski bokst de bal weg.

53e minuut.
Hristojević kopt de bal weg. Prince speelt de bal door. Lipničan is nu in balbezit. Lipničan schiet op doel. Tímár probeert de bal aan de voet te houden. Siarkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Murzacu geeft een lange en hoge pass. Babović bereikt de bal nog maar net als eerste. Babović passt de bal met de wreef. Vidal is nu in balbezit. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gundelach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Inworp. Grisostomi komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Prince probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lefter de bal. Lefter schiet op doel. Siarkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Lefter geeft een lange en hoge pass. Lipničan kopt de bal weg. Klungelig pakt Dadić de bal. Liavitski geeft een hoge lob. Grisostomi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Burlica komt het veld opgelopen. Skosogorienko komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Burlica is nu in balbezit. Burlica geeft de bal voor. Bištek is nu in balbezit. Lipničan verovert de bal door een tackle van achteren. Lipničan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - U BULJU 1:5

71e minuut.
Bištek geeft een hoge lob. Livădaru heeft problemen om de bal te vangen. Vidal rent richting de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Gundelach probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pitman komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Grisostomi geeft de bal voor. Malahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipničan onderschept slim de pass. Lefter rent richting de bal. Lefter geeft een hoge lob. Siarkowski bokst de bal weg.

73e minuut.
Gril onderschept slim de pass. Gril passt de bal zonder na te denken. Livădaru is nu in balbezit. Livădaru geeft een hoge lob. Grisostomi maakt een snoekduik en kopt de bal. Siarkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Livădaru kan de bal niet met de borst controleren. Babović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Livădaru. Livădaru krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Malahov heeft problemen om de bal te vangen. Malahov geeft een hoge lob. Vidal kopt de bal weg. Babović geeft een lange en hoge pass. Bagrov springt en kopt de bal. Gundelach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Malahov probeert naar een medespeler te passen. Grisostomi rent richting de bal. Gril begaat een overtreding. Grisostomi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grisostomi kan niet meer verder spelen. Chlebisz komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Burlica speelt de bal door. Hristojević speelt de bal door. Lipničan rent richting de bal. Chlebisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Chlebisz rent richting de bal. Skosogorienko is nu in balbezit. Skosogorienko geeft de bal voor. Lipničan heeft problemen om de bal te vangen. Lipničan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carlstadt Blues 66%, U BULJU 34%.
FC Carlstadt Blues - U BULJU 1:5