Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cibalia Vinkovci Anaheim Mighty Ducks
$$$$$ Tactiek nova 4-3-3
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 14
56.9 gemiddelde waardering 58.1
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Puljak passt de bal zonder na te denken. Rath verovert de bal door een tackle van achteren. Gligić rent richting de bal. Gligić schiet op doel. Tombul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cibalia Vinkovci - Anaheim Mighty Ducks 0:1

8e minuut.
Albański kopt de bal weg. Sladojević is nu in balbezit. Scholliers onderschept slim de pass. Scholliers geeft een lange en hoge pass. Albański probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Grześkowiak rent richting de bal. Grześkowiak geeft een lange en hoge pass. Deneuker kopt de bal weg. Sanders is nu in balbezit. Sanders haalt uit met een fantastische trap. Henman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Bjegović geeft een hoge lob. Rath is nu in balbezit. Rath geeft de bal voor. Deneuker is nu in balbezit. Deneuker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Deneuker is nu in balbezit. Bosanac onderschept slim de pass. Škoda maakt een afschuwelijke overtreding. Škoda krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Bosanac raakt geblesseerd tijdens het duel. Albański zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ka Hing probeert de bal met de borst te controleren. Puljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puljak schiet op doel. Tombul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cibalia Vinkovci - Anaheim Mighty Ducks 0:2

42e minuut.
Lepojević kopt de bal weg. Bajorski rent richting de bal. Grześkowiak maakt een afschuwelijke overtreding. Grześkowiak krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Farioli is nu in balbezit. Farioli passt de bal in één keer door. Gaberšić geeft een lange en hoge pass. Puljak rent richting de bal. Puljak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cibalia Vinkovci - Anaheim Mighty Ducks 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cibalia Vinkovci 47%, Anaheim Mighty Ducks 53%.
Cibalia Vinkovci - Anaheim Mighty Ducks 0:3

46e minuut.
Lepojević rent richting de bal. Lepojević passt de bal zonder na te denken. Deneuker rent richting de bal. Deneuker haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Ka Hing geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sladojević de bal onder controle te krijgen. Estorninho bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Estorninho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estorninho haalt uit met een fantastische trap. Tombul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Estorninho speelt de bal door. Daar is Gaberšić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaberšić met een sublieme pass. Gligić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Inworp. Rath met een snelle inworp. Bajorski geeft de bal voor. Puljak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cibalia Vinkovci - Anaheim Mighty Ducks 0:4

56e minuut.
Ka Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Hing met een sublieme pass. Scholliers speelt de bal door. Sanders heeft problemen om de bal te vangen. Sanders schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Škoda is nu in balbezit. Puljak verovert de bal door een tackle van achteren. Gligić rent richting de bal. Gligić schiet op doel. Tombul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cibalia Vinkovci - Anaheim Mighty Ducks 0:5

62e minuut.
Grčić is nu in balbezit. Grčić passt de bal met de wreef. Estorninho rent richting de bal. Grčić is nu in balbezit. Grčić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puljak rent richting de bal. Puljak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cibalia Vinkovci - Anaheim Mighty Ducks 0:6

66e minuut.
Rath passt de bal met de wreef. Farioli probeert naar een medespeler te passen. Albański is nu in balbezit. Deneuker verovert de bal door een tackle van achteren. Deneuker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Daar is Sladojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scholliers speelt de bal door. Lepojević probeert naar een medespeler te passen. Sanders rent richting de bal. Sanders draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gligić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Škoda begaat een overtreding. Škoda krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cibalia Vinkovci 43%, Anaheim Mighty Ducks 57%.
Cibalia Vinkovci - Anaheim Mighty Ducks 0:6