Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 19:14
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: Fufodrom
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 22419
NK Fufu Anaheim Mighty Ducks
433b Tactiek nova 4-3-3
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 27
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
39.3 gemiddelde waardering 54.8
adequate Schieten excellent
average Passen solid
good Verdedigen excellent


11e minuut.
Grčić speelt de bal door. Gaberšić is nu in balbezit. Gaberšić geeft de bal voor. Puljak krijgt zijn hoofd ertegen. Rosandić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sistek verovert de bal door een tackle van achteren. Estorninho onderschept slim de pass. Pusti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Estorninho raakt geblesseerd tijdens het duel. Puljak wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gaberšić passt de bal zonder na te denken. Gligić rent richting de bal. Puljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puljak draait met de bal, schiet en ... Rosandić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Anaheim Mighty Ducks 0:1

18e minuut.
Gligić rent richting de bal. Puljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligić is nu in balbezit. Gligić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Anaheim Mighty Ducks 0:2

26e minuut.
Estorninho is nu in balbezit. Estorninho geeft de bal voor. Paovica kopt de bal weg. Puljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puljak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Anaheim Mighty Ducks 0:3

33e minuut.
Rolih bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligić verovert de bal door een tackle van achteren. Paovica maakt een afschuwelijke overtreding. Paovica krijgt een gele kaart. Gligić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bajorski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gaberšić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grčić passt de bal met de wreef. Puljak is nu in balbezit. Puljak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Grčić rent richting de bal. Grčić geeft een hoge lob. Puljak is nu in balbezit. Puljak haalt uit met een fantastische trap. Rosandić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Anaheim Mighty Ducks 0:4

39e minuut.
Grčić rent richting de bal. Grčić geeft de bal voor. Puljak is nu in balbezit. Puljak draait met de bal, schiet en ... Rosandić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Anaheim Mighty Ducks 0:5

41e minuut.
Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić passt de bal met de wreef. Grčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grčić geeft de bal voor. Puljak maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Fufu 74%, Anaheim Mighty Ducks 26%.
NK Fufu - Anaheim Mighty Ducks 0:5

48e minuut.
Sistek verovert de bal door een tackle van achteren. Puljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sistek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

50e minuut.
Bosanac met de inworp. Bajorski speelt de bal door. Gaberšić probeert naar een medespeler te passen. Puljak kan de bal niet met de borst controleren. Puljak draait met de bal, schiet en ... Rosandić bokst de bal weg.

52e minuut.
Daar is Bajorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajorski geeft de bal voor. Gligić kopt de bal weg. Puljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puljak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Drljača geeft een hoge lob. Gligić rent richting de bal. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski haalt uit met een fantastische trap. Rosandić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Anaheim Mighty Ducks 0:6

60e minuut.
Sladojević geeft de bal voor. Gligić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligić passt de bal in één keer door. Puljak rent richting de bal. Puljak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bosanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosanac geeft een lange en hoge pass. Puljak rent richting de bal. Puljak schiet op doel. Rosandić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rolih controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bosanac maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Puljak probeert de bal met de borst te controleren. Puljak draait met de bal, schiet en ... Rosandić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Anaheim Mighty Ducks 0:7

89e minuut.
Gaberšić probeert naar een medespeler te passen. Puljak rent richting de bal. Estorninho bereikt de bal nog maar net als eerste. Puljak is nu in balbezit. Puljak draait met de bal, schiet en ... Rosandić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Fufu 73%, Anaheim Mighty Ducks 27%.
NK Fufu - Anaheim Mighty Ducks 0:7