Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rasinja United NK Fufu
magic Tactiek 433b
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
46.9 gemiddelde waardering 34.3
solid Schieten adequate
good Passen average
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Drljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapateado onderschept slim de pass. Fulir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fulir krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Paovica probeert naar een medespeler te passen. Sapateado rent richting de bal. Sistek maakt een afschuwelijke overtreding. Sapateado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Škare neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dorobanţu met een snelle inworp. Škare geeft de bal voor. Markarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markarov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paovica de bal. Malogajski rent richting de bal. Malogajski draait met de bal, schiet en ... Vejsić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rasinja United - NK Fufu 1:0

29e minuut.
Dalbello bereikt de bal nog maar net als eerste. Škare onderschept slim de pass. Škare probeert naar een medespeler te passen. Mrgan is nu in balbezit. Mrgan haalt uit met een fantastische trap. Guzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rasinja United - NK Fufu 1:1

37e minuut.
Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţu geeft een lange en hoge pass. Paovica kopt de bal weg. Markarov rent richting de bal. Markarov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasinja United 44%, NK Fufu 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rasinja United - NK Fufu 1:1

59e minuut.
Inworp. Filić met de inworp. Škare geeft een hoge lob. Malogajski is nu in balbezit. Malogajski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Vejsić met een harde bal richting middenveld. Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fulir krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

60e minuut.
Sapateado kan de bal niet met de borst controleren. Pusti met een sublieme pass. Matušin bereikt de bal nog maar net als eerste. Matušin geeft een hoge lob. Sapateado maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Rolih raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krele komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Filić bereikt de bal nog maar net als eerste. Filić probeert naar een medespeler te passen. Lemus rent richting de bal. Dalbello verovert de bal door een tackle van achteren. Dalbello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Matušin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mrgan is nu in balbezit. Dorobanţu onderschept slim de pass. Dorobanţu passt de bal zonder na te denken. Sapateado is nu in balbezit. Sapateado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rasinja United - NK Fufu 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasinja United 29%, NK Fufu 71%.
Rasinja United - NK Fufu 2:1