Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
East Padulj city Rivertour FC
taktkagp Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
41 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 20.5
formidabel Schieten slecht
uitstekend Passen slecht
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Kilijan geeft de bal voor. Inworp. Gușea met de inworp. Gligorjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligorjević geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ibriks is nu in balbezit. Gușea verovert de bal door een tackle van achteren. Gușea passt de bal zonder na te denken. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Rivertour FC 1:0

9e minuut.
Inworp. Gieremek met de inworp. Smrkinić rent richting de bal. Smrkinić geeft een hoge lob. Kania krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Rivertour FC 2:0

12e minuut.
Klungelig pakt Miljak de bal. Gieremek onderschept slim de pass. Gieremek speelt de bal door. Navarro Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Rodríguez schiet op doel. Tamburović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez passt de bal met de wreef. Kania rent richting de bal. Kania haalt uit met een fantastische trap. Tamburović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Rivertour FC 3:0

17e minuut.
Kalina passt de bal met de wreef. Gieremek speelt de bal door. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Kopač probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gușea zal de hoekschop nemen. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Tamburović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Rivertour FC 4:0

20e minuut.
Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania draait met de bal, schiet en ... Tamburović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Rivertour FC 5:0

27e minuut.
Smrkinić onderschept slim de pass. Smrkinić probeert naar een medespeler te passen. Gligorjević speelt de bal door. Kania rent richting de bal. Kania draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Rivertour FC 6:0

29e minuut.
Sudić rent richting de bal. Gușea verovert de bal door een tackle van achteren. Gușea probeert naar een medespeler te passen. Kania rent richting de bal. Kania schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Smrkinić rent richting de bal. Smrkinić passt de bal in één keer door. Navarro Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Rivertour FC 7:0

36e minuut.
Gligorjević geeft de bal voor. Kania is nu in balbezit. Kania passt de bal in één keer door. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Rivertour FC 8:0

38e minuut.
Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez passt de bal met de wreef. Kania is nu in balbezit. Kania schiet op doel. Tamburović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Rivertour FC 9:0

43e minuut.
Smrkinić met een sublieme pass. Klungelig pakt Kania de bal. Kania passt de bal zonder na te denken. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gușea heeft problemen om de bal te vangen. Gușea passt de bal zonder na te denken. Kania rent richting de bal. Kania schiet op doel. Tamburović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Rivertour FC 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Padulj city 20%, Rivertour FC 80%.
East Padulj city - Rivertour FC 10:0

47e minuut.
Smrkinić probeert naar een medespeler te passen. Gieremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek geeft een lange en hoge pass. Kania heeft problemen om de bal te vangen. Kania schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Gușea kopt de bal weg. Kania heeft problemen om de bal te vangen. Kania speelt de bal door. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Rivertour FC 11:0

50e minuut.
Sudić is nu in balbezit. Gligorjević onderschept slim de pass. Gligorjević passt de bal in één keer door. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Rivertour FC 12:0

53e minuut.
Erardi passt de bal zonder na te denken. Gligorjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligorjević speelt de bal door. Navarro Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Rodríguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Gușea met een sublieme pass. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gușea speelt de bal door. Klungelig pakt Gligorjević de bal. Smrkinić speelt de bal door. Klungelig pakt Navarro Rodríguez de bal. Navarro Rodríguez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Vincetić kopt de bal weg. Kania geeft de bal voor. Vincetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro Rodríguez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gușea kopt de bal weg. Daar is Ibriks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania is nu in balbezit. Kania draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Rivertour FC 13:0

67e minuut.
Miljak is nu in balbezit. Gieremek is nu in balbezit. Gieremek speelt de bal door. Klungelig pakt Kania de bal. Kania schiet op doel. Tamburović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Rivertour FC 14:0

70e minuut.
Kopač geeft een lange en hoge pass. Sevgin is nu in balbezit. Sevgin geeft een hoge lob. Kania rent richting de bal. Kania draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Rivertour FC 15:0

73e minuut.
Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania geeft een lange en hoge pass. Smrkinić is nu in balbezit. Smrkinić geeft een lange en hoge pass. Kania maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Rivertour FC 16:0

75e minuut.
Daar is Navarro Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vincetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Rivertour FC 17:0

76e minuut.
Golubić is nu in balbezit. Navarro Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro Rodríguez passt de bal met de wreef. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tamburović trapt de bal weg van het doel. Gligorjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligorjević geeft een hoge lob. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Rivertour FC 18:0

78e minuut.
Golubić met een sublieme pass. Daar is Radenkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania rent richting de bal. Kania haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tamburović speelt de bal door. Smrkinić kopt de bal weg. Daar is Kilijan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kilijan rent richting de bal. Kania onderschept slim de pass. Kania met een sublieme pass. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Tamburović bokst de bal weg.

84e minuut.
Kopač is nu in balbezit. Kopač geeft een lange en hoge pass. Cekić kopt de bal weg. Kania is nu in balbezit. Kania schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Inworp. Gieremek met de inworp. Smrkinić geeft de bal voor. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Rivertour FC 19:0

88e minuut.
Gieremek passt de bal met de wreef. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez speelt de bal door. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Padulj city 17%, Rivertour FC 83%.
East Padulj city - Rivertour FC 19:0