Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
East Padulj city Inker Zagreb
taktkagp Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
48 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 19.1
formidabel Schieten slecht
uitstekend Passen waardeloos
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Kalina passt de bal met de wreef. Gligorjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligorjević geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kania de bal. Kania schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Gușea geeft een hoge lob. Talijančić heeft problemen om de bal te vangen. Kania is nu in balbezit. Kania draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Lasovan de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gușea neemt de hoekschop. Navarro Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen. Kocian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lasovan heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Inker Zagreb 1:0

8e minuut.
Kalina speelt de bal door. Gușea is nu in balbezit. Gușea passt de bal zonder na te denken. Kania heeft problemen om de bal te vangen. Kania schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Inker Zagreb 2:0

13e minuut.
Stolić geeft een lange en hoge pass. Gușea kopt de bal weg. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania geeft een lange en hoge pass. Lasovan onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gligorjević neemt de hoekschop. Navarro Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen. Kocian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Inker Zagreb 3:0

16e minuut.
Kocian met een harde bal richting middenveld. Smrkinić probeert naar een medespeler te passen. Talijančić is nu in balbezit. Kania verovert de bal door een tackle van achteren. Kania draait met de bal, schiet en ... Kocian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Kocian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Inker Zagreb 4:0

19e minuut.
Gligorjević is nu in balbezit. Sarajlija tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gligorjević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smrkinić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kania maakt een snoekduik en kopt de bal. Kocian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Penđer heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania schiet op doel. Kocian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Inker Zagreb 5:0

22e minuut.
Smrkinić geeft een hoge lob. Kania kopt de bal weg. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Lasovan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gușea zal de hoekschop nemen. Navarro Rodríguez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Smrkinić speelt de bal door. Gușea is nu in balbezit. Gușea probeert naar een medespeler te passen. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kania passt de bal in één keer door. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania rent richting de bal. Kania schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Inker Zagreb 6:0

32e minuut.
Kalina onderschept slim de pass. Kalina passt de bal zonder na te denken. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gușea kopt de bal weg. Kania rent richting de bal. Kania passt de bal in één keer door. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Daar is Navarro Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania is nu in balbezit. Kania probeert naar een medespeler te passen. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Inker Zagreb 7:0

40e minuut.
Sevgin met een sublieme pass. Kania rent richting de bal. Kania geeft de bal voor. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Inker Zagreb 8:0

41e minuut.
Stolić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grgas komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Smrkinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Smrkinić passt de bal in één keer door. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Inker Zagreb 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Padulj city 23%, Inker Zagreb 77%.
East Padulj city - Inker Zagreb 9:0

49e minuut.
Sarajlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligorjević onderschept slim de pass. Gligorjević geeft een lange en hoge pass. Kania rent richting de bal. Kania haalt uit met een fantastische trap. Kocian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Inker Zagreb 10:0

51e minuut.
Skorup kopt de bal weg. Gușea heeft problemen om de bal te vangen. Gușea probeert naar een medespeler te passen. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Inker Zagreb 11:0

52e minuut.
Obad is nu in balbezit. Obad passt de bal zonder na te denken. Kania rent richting de bal. Kania schiet op doel. Kocian werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Navarro Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Talijančić speelt de bal door. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez schiet op doel. Talijančić probeert de bal aan de voet te houden. Kocian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Gligorjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligorjević probeert naar een medespeler te passen. Smrkinić probeert naar een medespeler te passen. Kania is nu in balbezit. Kania schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Inker Zagreb 12:0

64e minuut.
Smrkinić probeert naar een medespeler te passen. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea geeft een hoge lob. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Kocian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kania heeft problemen om de bal te vangen. Kania draait met de bal, schiet en ... Kocian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Navarro Rodríguez de bal. Navarro Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Inker Zagreb 13:0

67e minuut.
Kalina rent richting de bal. Kalina geeft de bal voor. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea geeft de bal voor. Kania springt en kopt de bal. Kocian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Gușea probeert naar een medespeler te passen. Kania is nu in balbezit. Kania geeft de bal voor. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Kocian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Navarro Rodríguez kopt de bal weg. Ferenac bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skorup. Ferenac raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ferenac kan niet meer verder spelen. Šimićin komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kalina kopt de bal weg. Klungelig pakt Kania de bal. Kania probeert naar een medespeler te passen. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez schiet op doel. Kocian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Inker Zagreb 14:0

79e minuut.
Sevgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin passt de bal zonder na te denken. Sarajlija rent richting de bal. Gligorjević onderschept slim de pass. Gligorjević geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Cekić de bal. Cekić geeft een lange en hoge pass. Kania rent richting de bal. Kania haalt uit met een fantastische trap. Kocian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Inker Zagreb 15:0

82e minuut.
Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez passt de bal in één keer door. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap. Kocian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Inker Zagreb 16:0

83e minuut.
Gușea met een snelle inworp. Daar is Skorup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skorup geeft een hoge lob. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Kocian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lasovan verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gligorjević zal de hoekschop nemen. Navarro Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen. Kocian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Gligorjević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarajlija is nu in balbezit. Gligorjević onderschept slim de pass. Gligorjević geeft de bal voor. Navarro Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen. Kocian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kania is nu in balbezit. Kania passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gușea de bal. Gușea geeft een hoge lob. Navarro Rodríguez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Inker Zagreb 17:0

88e minuut.
Šimićin rent richting de bal. Kania onderschept slim de pass. Kania speelt de bal door. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Inker Zagreb 18:0

89e minuut.
Kania passt de bal met de wreef. Gușea probeert naar een medespeler te passen. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania draait met de bal, schiet en ... Talijančić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Kocian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Inker Zagreb 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Padulj city 16%, Inker Zagreb 84%.
East Padulj city - Inker Zagreb 19:0