Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hrvatski Dragovoljac Ivanec East Padulj city
Normal Tactiek taktkagp
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 49
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 50.9
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen excellent
poor Verdedigen good


8e minuut.
Gligorjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Maslar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gligorjević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Smrkinić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kania maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Ivanec - East Padulj city 0:1

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gligorjević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smrkinić rent richting de bal. Smrkinić geeft een lange en hoge pass. Navarro Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal. Mičić-Hot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Ivanec - East Padulj city 0:2

10e minuut.
Kores speelt de bal door. Dobrnjac heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea is nu in balbezit. Gușea passt de bal zonder na te denken. Kania rent richting de bal. Kania schiet op doel. Mičić-Hot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Mičić-Hot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kukučević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligorjević onderschept slim de pass. Gligorjević geeft een lange en hoge pass. Skorup kopt de bal weg. Klungelig pakt Šupić de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lero geeft de bal voor. Inworp. Gușea met de inworp. Skorup bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorup geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Ivanec - East Padulj city 0:3

21e minuut.
Kalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalina geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kania de bal. Kania geeft de bal voor. Navarro Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Ivanec - East Padulj city 0:4

24e minuut.
Gușea met de inworp. Skorup bereikt de bal nog maar net als eerste. Modrinić rent richting de bal. Skorup verovert de bal door een tackle van achteren. Skorup geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Modrinić rent richting de bal. Skorup is nu in balbezit. Skorup speelt de bal door. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kania onderschept slim de pass. Kania passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Navarro Rodríguez de bal. Navarro Rodríguez schiet op doel. Mičić-Hot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Ivanec - East Padulj city 0:5

32e minuut.
Gligorjević geeft een hoge lob. Bečanović kopt de bal weg. Skorup bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorup geeft een lange en hoge pass. Daar is Navarro Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Ivanec - East Padulj city 0:6

36e minuut.
Smrkinić is nu in balbezit. Smrkinić passt de bal in één keer door. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Ivanec - East Padulj city 0:7

37e minuut.
Skorup rent richting de bal. Skorup passt de bal in één keer door. Gușea probeert naar een medespeler te passen. Kania rent richting de bal. Kania draait met de bal, schiet en ... Mičić-Hot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Ivanec - East Padulj city 0:8

38e minuut.
Skorup speelt de bal door. Gușea is nu in balbezit. Gușea met een sublieme pass. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kania onderschept slim de pass. Kania met een sublieme pass. Navarro Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Mičić-Hot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Ivanec - East Padulj city 0:9

42e minuut.
Smrkinić rent richting de bal. Smrkinić passt de bal zonder na te denken. Kania rent richting de bal. Kania haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Ivanec - East Padulj city 0:10

45e minuut.
Smrkinić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Navarro Rodríguez de bal. Navarro Rodríguez speelt de bal door. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrvatski Dragovoljac Ivanec 77%, East Padulj city 23%.
Hrvatski Dragovoljac Ivanec - East Padulj city 0:10

46e minuut.
Navarro Rodríguez rent richting de bal. Kores tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Navarro Rodríguez raakt geblesseerd tijdens het duel. Smrkinić met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Kania de bal. Kania haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Smrkinić speelt de bal door. Gligorjević is nu in balbezit. Gligorjević speelt de bal door. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Mičić-Hot bokst de bal weg.

48e minuut.
Maslar geeft de bal voor. Skorup bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorup passt de bal met de wreef. Daar is Kania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Ivanec - East Padulj city 0:11

49e minuut.
Kores heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Maslar bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez onderschept slim de pass. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Smrkinić met een sublieme pass. Kania controleert de bal met de borst. Kania haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kania met een sublieme pass. Gligorjević is nu in balbezit. Gligorjević met een sublieme pass. Kania rent richting de bal. Kania draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Ivanec - East Padulj city 0:12

53e minuut.
Gușea is nu in balbezit. Gușea passt de bal zonder na te denken. Kania is nu in balbezit. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gligorjević met een snelle inworp. Smrkinić met een sublieme pass. Kania rent richting de bal. Kania draait met de bal, schiet en ... Mičić-Hot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Ivanec - East Padulj city 0:13

56e minuut.
Daar is Navarro Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro Rodríguez met een sublieme pass. Bečanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania rent richting de bal. Kania schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mičić-Hot trapt de bal weg van het doel. Skorup kopt de bal weg. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Ivanec - East Padulj city 0:14

58e minuut.
Dobrnjac passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Maslar de bal. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania rent richting de bal. Kania draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Klungelig pakt Maslar de bal. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maslar. Navarro Rodríguez raakt geblesseerd tijdens het duel. Smrkinić wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Inworp. Gușea met de inworp. Skorup bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorup geeft een hoge lob. Navarro Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen. Mičić-Hot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Ivanec - East Padulj city 0:15

63e minuut.
Daar is Dobrnjac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrnjac speelt de bal door. Klungelig pakt Cocalić de bal. Gușea rent richting de bal. Gușea geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Ivanec - East Padulj city 0:16

65e minuut.
Modrinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Modrinić passt de bal zonder na te denken. Bečanović rent richting de bal. Daar is Kania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Ivanec - East Padulj city 0:17

67e minuut.
Kalina passt de bal in één keer door. Gușea is nu in balbezit. Daar is Gușea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gușea geeft een lange en hoge pass. Kania springt en kopt de bal. Mičić-Hot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Ivanec - East Padulj city 0:18

68e minuut.
Klungelig pakt Dobrnjac de bal. Dobrnjac passt de bal in één keer door. Modrinić heeft problemen om de bal te vangen. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mičić-Hot bokst de bal weg. Mičić-Hot speelt de bal door. Skorup kopt de bal weg. Klungelig pakt Kania de bal. Kania haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Smrkinić kopt de bal weg. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania haalt uit met een fantastische trap. Mičić-Hot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Skorup speelt de bal door. Gușea is nu in balbezit. Gușea probeert naar een medespeler te passen. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Mičić-Hot bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Ivanec - East Padulj city 0:19

77e minuut.
Smrkinić geeft de bal voor. Kania kopt de bal weg. Klungelig pakt Navarro Rodríguez de bal. Navarro Rodríguez schiet op doel. Mičić-Hot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Inworp. Gligorjević met de inworp. Smrkinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Smrkinić geeft een hoge lob. Daar is Kania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mičić-Hot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Skorup passt de bal zonder na te denken. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea geeft een hoge lob. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ivosić heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Rodríguez onderschept slim de pass. Navarro Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Kania is nu in balbezit. Kania schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Gligorjević onderschept slim de pass. Gligorjević geeft de bal voor. Kania rent richting de bal. Kania draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

88e minuut.
Smrkinić probeert de bal aan de voet te houden. Skorup rent richting de bal. Skorup met een sublieme pass. Klungelig pakt Kania de bal. Kania schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Navarro Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania haalt uit met een fantastische trap. Mičić-Hot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Ivanec - East Padulj city 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrvatski Dragovoljac Ivanec 86%, East Padulj city 14%.
Hrvatski Dragovoljac Ivanec - East Padulj city 0:20