Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hrvatski Dragovoljac Daruvar NK KirkAni
Normal Tactiek PRO_D
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 33.5
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Kurzak haalt uit met een fantastische trap. Zubin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiarelli probeert naar een medespeler te passen. Treven is nu in balbezit. Treven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Daruvar - NK KirkAni 0:1

17e minuut.
Kurzak is nu in balbezit. Zadravac is nu in balbezit. Kurzak verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Daruvar - NK KirkAni 0:2

19e minuut.
van de Wal met de inworp. Marčinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Chiarelli geeft de bal voor. Kurzak krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

22e minuut.
Jamaković rent richting de bal. Chiarelli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zadravac de bal. Treven rent richting de bal. Treven draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Marčinković passt de bal met de wreef. Treven bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zadravac. Treven is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Knežević wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Daruvar - NK KirkAni 0:3

39e minuut.
Kurzak rent richting de bal. Kurzak passt de bal zonder na te denken. Treven bereikt de bal nog maar net als eerste. Treven draait met de bal, schiet en ... Čađenović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Daruvar - NK KirkAni 0:4

41e minuut.
Hrabra passt de bal in één keer door. Knežević rent richting de bal. Knežević speelt de bal door. Daar is Treven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treven schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Daruvar - NK KirkAni 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrvatski Dragovoljac Daruvar 81%, NK KirkAni 19%.
Hrvatski Dragovoljac Daruvar - NK KirkAni 0:5

50e minuut.
Zadravac bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadravac passt de bal zonder na te denken. Knežević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzak is nu in balbezit. Kurzak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čađenović met een sublieme pass. Knežević kopt de bal weg. Kurzak rent richting de bal. Kurzak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Bošotin de bal. Marčinković rent richting de bal. Knežević begaat een overtreding. Marčinković roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Marčinković kan niet meer verder spelen. Malić komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Jamaković rent richting de bal. van de Wal verovert de bal door een tackle van achteren. van de Wal geeft de bal voor. Kurzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatski Dragovoljac Daruvar - NK KirkAni 0:6

80e minuut.
Hrabra rent richting de bal. Hrabra passt de bal in één keer door. Knežević speelt de bal door. Kurzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrvatski Dragovoljac Daruvar 68%, NK KirkAni 32%.
Hrvatski Dragovoljac Daruvar - NK KirkAni 0:6