Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunderland A. F. C. Hrvatski Dragovoljac Ivanec
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Maslar speelt de bal door. Gega rent richting de bal. Grdović is nu in balbezit. Gega onderschept slim de pass. Gega schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Doeltrap. Ćalić met een harde bal richting middenveld. Maslar speelt de bal door. Kores bereikt de bal nog maar net als eerste. Kores schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Čikarela trapt de bal weg. Tambić kopt de bal weg. Šupić is nu in balbezit. Lukavac is nu in balbezit. Lukavac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - Hrvatski Dragovoljac Ivanec 1:0

26e minuut.
Štuka geeft de bal voor. Inworp. Cocalić met een snelle inworp. Kores bereikt de bal nog maar net als eerste. Kores geeft een hoge lob. Ćalić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bišćan onderschept slim de pass. Grubelić is nu in balbezit. Koralija tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koralija krijgt een gele kaart. Grubelić raakt geblesseerd tijdens het duel. Štuka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ivosić heeft problemen om de bal te vangen. Tambić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tambić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - Hrvatski Dragovoljac Ivanec 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunderland A. F. C. 54%, Hrvatski Dragovoljac Ivanec 46%.
Sunderland A. F. C. - Hrvatski Dragovoljac Ivanec 2:0

58e minuut.
Zečević verovert de bal door een tackle van achteren. Zečević geeft een hoge lob. Cocalić kan de bal niet met de borst controleren. Grubelić rent richting de bal. Grubelić passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Cocalić speelt de bal door. Grdović is nu in balbezit. Gega verovert de bal door een tackle van achteren. Kores is nu in balbezit. Kores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - Hrvatski Dragovoljac Ivanec 2:1

68e minuut.
Štuka met de inworp. Bišćan rent richting de bal. Bišćan geeft een hoge lob. Lukavac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukavac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - Hrvatski Dragovoljac Ivanec 3:1

74e minuut.
Grubelić kopt de bal weg. Koralija probeert de bal aan de voet te houden. Tambić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tambić draait met de bal, schiet en ... Mičić-Hot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - Hrvatski Dragovoljac Ivanec 4:1

79e minuut.
Demšić met een sublieme pass. Lukavac rent richting de bal. Lero verovert de bal door een tackle van achteren. Tambić verovert de bal door een tackle van achteren. Tambić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunderland A. F. C. 51%, Hrvatski Dragovoljac Ivanec 49%.
Sunderland A. F. C. - Hrvatski Dragovoljac Ivanec 4:1