Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HNK Novi Marof East Padulj city
Normal Tactiek taktkagp
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 52.9
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen formidabel
waardeloos Verdedigen goed


4e minuut.
Gianinazzi is nu in balbezit. Gianinazzi passt de bal in één keer door. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Antonini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - East Padulj city 0:1

6e minuut.
Kalina probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Lordanić de bal onder controle te krijgen. Gușea met een sublieme pass. Gianinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianinazzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rundek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamula onderschept slim de pass. Mamula geeft een hoge lob. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gușea probeert naar een medespeler te passen. Mamula geeft de bal voor. Kljajić heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Antonini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Gieremek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dvorak de bal. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Kljajić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gieremek zal de hoekschop nemen. Navarro Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gieremek met de inworp. Smrkinić speelt de bal door. Gianinazzi is nu in balbezit. Gianinazzi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Antonini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cvjetović kopt de bal weg. Daar is Smrkinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smrkinić probeert naar een medespeler te passen. Gianinazzi rent richting de bal. Gianinazzi schiet op doel. Antonini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Cvjetović geeft een lange en hoge pass. Bonacin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea geeft een lange en hoge pass. Navarro Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mamula passt de bal in één keer door. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea geeft de bal voor. Gianinazzi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mamula is nu in balbezit. Mamula geeft een lange en hoge pass. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez schiet op doel. Antonini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - East Padulj city 0:2

25e minuut.
Mamula geeft een hoge lob. Antonini probeert naar een medespeler te passen. Mamula kopt de bal weg. Gianinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianinazzi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - East Padulj city 0:3

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sevgin met een snelle inworp. Gieremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek geeft de bal voor. Gianinazzi krijgt zijn hoofd ertegen. Antonini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kljajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - East Padulj city 0:4

38e minuut.
Divić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek verovert de bal door een tackle van achteren. Gieremek met een sublieme pass. Gușea rent richting de bal. Gușea geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Gieremek rent richting de bal. Gieremek geeft de bal voor. Dvorak kopt de bal weg. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Antonini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Kršlović kopt de bal weg. Gianinazzi kan de bal niet met de borst controleren. Cvjetović rent richting de bal. Gianinazzi onderschept slim de pass. Gianinazzi schiet op doel. Antonini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Antonini speelt de bal door. Kalina met een sublieme pass. Gușea speelt de bal door. Gianinazzi rent richting de bal. Gianinazzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Novi Marof 77%, East Padulj city 23%.
HNK Novi Marof - East Padulj city 0:4

48e minuut.
Mamula passt de bal zonder na te denken. Smrkinić rent richting de bal. Smrkinić met een sublieme pass. Navarro Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Antonini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Navarro Rodríguez geeft de bal voor. Gianinazzi heeft problemen om de bal te vangen. Cvjetović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianinazzi onderschept slim de pass. Gianinazzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Gieremek passt de bal zonder na te denken. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez met een sublieme pass. Gianinazzi rent richting de bal. Gianinazzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - East Padulj city 0:5

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Antonini trapt de bal weg van het doel. Gușea kopt de bal weg. Gianinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianinazzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Rundek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea met een sublieme pass. Daar is Navarro Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gianinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianinazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - East Padulj city 0:6

58e minuut.
Gușea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mamula bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamula passt de bal met de wreef. Daar is Gieremek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gieremek geeft een hoge lob. Antonini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Sevgin speelt de bal door. Gieremek is nu in balbezit. Gieremek probeert naar een medespeler te passen. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Smrkinić heeft problemen om de bal te vangen. Rundek rent richting de bal. Smrkinić onderschept slim de pass. Gianinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianinazzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Antonini trapt de bal weg van het doel. Smrkinić kopt de bal weg. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Antonini trapt de bal weg. Gușea probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rundek. Rundek krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Klungelig pakt Rundek de bal. Mamula onderschept slim de pass. Mamula probeert naar een medespeler te passen. Gianinazzi rent richting de bal. Gianinazzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mamula met een sublieme pass. Gușea is nu in balbezit. Gușea probeert naar een medespeler te passen. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Antonini met een harde bal richting middenveld. Dvorak kopt de bal weg. Mamula met een sublieme pass. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Antonini bokst de bal weg. Antonini speelt de bal door. Gușea kopt de bal weg. Gianinazzi rent richting de bal. Gianinazzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mamula bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamula passt de bal zonder na te denken. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez schiet op doel. Kljajić probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gieremek is nu in balbezit. Gieremek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Navarro Rodríguez de bal onder controle te krijgen. Gianinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianinazzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Gianinazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvjetović rent richting de bal. Gianinazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Gianinazzi draait met de bal, schiet en ... Antonini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - East Padulj city 0:7

82e minuut.
Navarro Rodríguez onderschept slim de pass. Navarro Rodríguez passt de bal met de wreef. Gianinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez schiet op doel. Antonini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - East Padulj city 0:8

87e minuut.
Gieremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek passt de bal in één keer door. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - East Padulj city 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Novi Marof 86%, East Padulj city 14%.
HNK Novi Marof - East Padulj city 0:9