Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunderland A. F. C. East Padulj city
Normal Tactiek taktkagp
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 50.6
matig Schieten uitstekend
zwak Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Smrkinić met een sublieme pass. Gușea heeft problemen om de bal te vangen. Gușea probeert naar een medespeler te passen. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Mamula kopt de bal weg. Kania heeft problemen om de bal te vangen. Kania met een sublieme pass. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Ćalić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Štuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štuka geeft een hoge lob. Inworp. Gieremek met de inworp. Smrkinić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kalina geeft een hoge lob. Gieremek kopt de bal weg. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Ćalić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Zečević rent richting de bal. Zečević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gușea met een snelle inworp. Mamula geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sevgin geeft een hoge lob. Kania kopt de bal weg. Grdović kan de bal niet met de borst controleren. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tambić kopt de bal weg. Bišćan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania onderschept slim de pass. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez schiet op doel. Ćalić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Štuka heeft problemen om de bal te vangen. Gieremek is nu in balbezit. Gieremek geeft de bal voor. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:1

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ćalić niet meer kan verder spelen. Surić komt het veld opgelopen. Lukavac speelt de bal door. Tambić rent richting de bal. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kania rent richting de bal. Kania probeert naar een medespeler te passen. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Surić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:2

22e minuut.
Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania probeert naar een medespeler te passen. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Surić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:3

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gușea met een snelle inworp. Kania geeft de bal voor. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Surić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grdović heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:4

28e minuut.
Smrkinić rent richting de bal. Smrkinić passt de bal zonder na te denken. Grdović heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:5

29e minuut.
Gieremek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smrkinić speelt de bal door. Mamula speelt de bal door. Daar is Kania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Bišćan de bal. Kania rent richting de bal. Kania passt de bal met de wreef. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Smrkinić passt de bal zonder na te denken. Gieremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek met een sublieme pass. Navarro Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Surić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:6

33e minuut.
Gușea passt de bal zonder na te denken. Gieremek probeert naar een medespeler te passen. Smrkinić speelt de bal door. Navarro Rodríguez kan de bal niet met de borst controleren. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:7

35e minuut.
Kalina rent richting de bal. Kalina geeft een hoge lob. Kania kopt de bal weg. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:8

35e minuut.
Lukavac probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tambić de bal. Navarro Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:9

37e minuut.
Tambić met een sublieme pass. Daar is Lukavac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania onderschept slim de pass. Kania haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:10

39e minuut.
Kalina heeft problemen om de bal te vangen. Kalina speelt de bal door. Kania rent richting de bal. Daar is Kania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Čikarela met een sublieme pass. Smrkinić rent richting de bal. Smrkinić passt de bal in één keer door. Kania heeft problemen om de bal te vangen. Kania haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:11

42e minuut.
Tambić rent richting de bal. Smrkinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Smrkinić passt de bal zonder na te denken. Gieremek is nu in balbezit. Gieremek schiet op doel. Surić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Klungelig pakt Mamula de bal. Mamula passt de bal in één keer door. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania haalt uit met een fantastische trap. Surić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:12

45e minuut.
Surić speelt de bal door. Mamula rent richting de bal. Mamula speelt de bal door. Kania rent richting de bal. Kania haalt uit met een fantastische trap. Surić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunderland A. F. C. 82%, East Padulj city 18%.
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:12

48e minuut.
Zečević kopt de bal weg. Inworp. Gușea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mamula geeft een hoge lob. Navarro Rodríguez springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:13

49e minuut.
Navarro Rodríguez speelt de bal door. Sevgin met een sublieme pass. Smrkinić speelt de bal door. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Surić met een harde bal richting middenveld. Daar is Gușea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gușea met een sublieme pass. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Gieremek is nu in balbezit. Gieremek speelt de bal door. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Cekić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Smrkinić de bal. Smrkinić met een sublieme pass. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Kania rent richting de bal. Kania draait met de bal, schiet en ... Surić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:14

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gușea met de inworp. Mamula heeft problemen om de bal te vangen. Mamula geeft de bal voor. Navarro Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:15

59e minuut.
Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea probeert naar een medespeler te passen. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Surić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:16

62e minuut.
Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Čikarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania draait met de bal, schiet en ... Surić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:17

65e minuut.
Gușea is nu in balbezit. Gușea passt de bal zonder na te denken. Daar is Grdović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania draait met de bal, schiet en ... Surić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Surić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:18

66e minuut.
Bišćan bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Navarro Rodríguez de bal. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:19

68e minuut.
Kalina probeert naar een medespeler te passen. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea passt de bal in één keer door. Kania is nu in balbezit. Kania draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:20

69e minuut.
Bišćan rent richting de bal. Navarro Rodríguez onderschept slim de pass. Navarro Rodríguez passt de bal met de wreef. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gușea neemt de hoekschop. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Čikarela kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gușea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Navarro Rodríguez springt en kopt de bal. Surić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gieremek met de inworp. Smrkinić probeert naar een medespeler te passen. Navarro Rodríguez controleert de bal met de borst. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:21

77e minuut.
Gieremek rent richting de bal. Gieremek geeft een hoge lob. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Surić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:22

78e minuut.
Navarro Rodríguez onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Štuka. Navarro Rodríguez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smrkinić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kania krijgt zijn hoofd ertegen. Grdović heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:23

79e minuut.
Mamula bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamula passt de bal met de wreef. Kania met een sublieme pass. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Čikarela met een harde bal richting middenveld. Inworp. Gieremek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smrkinić geeft de bal voor. Surić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Surić trapt de bal weg van het doel. Smrkinić probeert naar een medespeler te passen. Mamula speelt de bal door. Gușea heeft problemen om de bal te vangen. Gușea geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Gușea verovert de bal door een tackle van achteren. Gușea geeft de bal voor. Smrkinić kopt de bal weg. Daar is Kania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:24

85e minuut.
Surić trapt de bal weg. Mamula geeft een hoge lob. Kania rent richting de bal. Kania haalt uit met een fantastische trap. Surić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:25

88e minuut.
Zečević heeft problemen om de bal te vangen. Kania rent richting de bal. Kania speelt de bal door. Daar is Navarro Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro Rodríguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Smrkinić verovert de bal door een tackle van achteren. Sevgin geeft een lange en hoge pass. Daar is Grdović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunderland A. F. C. 87%, East Padulj city 13%.
Sunderland A. F. C. - East Padulj city 0:25