Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
East Padulj city Sunderland A. F. C.
taktkagp Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
51 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 17.5
zeer goed Schieten matig
formidabel Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Gianinazzi speelt de bal door. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Grdović rent richting de bal. Navarro Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Sunderland A. F. C. 1:0

5e minuut.
Gieremek is nu in balbezit. Gieremek speelt de bal door. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez schiet op doel. Ćalić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Sunderland A. F. C. 2:0

8e minuut.
Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Ćalić speelt de bal door. Smrkinić kopt de bal weg. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sevgin probeert naar een medespeler te passen. Gieremek is nu in balbezit. Gieremek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gianinazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gianinazzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gianinazzi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Šišak ... Strafschop! Gianinazzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smrkinić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Sunderland A. F. C. 3:0

18e minuut.
Gianinazzi springt en kopt de bal. Ćalić speelt de bal door. Daar is Bišćan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gianinazzi is nu in balbezit. Gianinazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Sunderland A. F. C. 4:0

24e minuut.
Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez passt de bal in één keer door. Daar is Kurčubić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gianinazzi is nu in balbezit. Gianinazzi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Ćalić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gușea probeert naar een medespeler te passen. Gieremek heeft problemen om de bal te vangen. Gieremek passt de bal in één keer door. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez schiet op doel. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Zečević geeft de bal voor. Demšić kopt de bal weg. Smrkinić speelt de bal door. Daar is Navarro Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Sunderland A. F. C. 5:0

30e minuut.
Grdović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianinazzi onderschept slim de pass. Gianinazzi passt de bal in één keer door. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Sunderland A. F. C. 6:0

33e minuut.
Smrkinić geeft de bal voor. Klungelig pakt Grdović de bal. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Ćalić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Sunderland A. F. C. 7:0

35e minuut.
Gianinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Šišak begaat een overtreding. Gianinazzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mamula zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Navarro Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Sunderland A. F. C. 8:0

38e minuut.
Štuka is nu in balbezit. Štuka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gieremek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smrkinić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Grdović is nu in balbezit. Navarro Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Ćalić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Sunderland A. F. C. 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Padulj city 15%, Sunderland A. F. C. 85%.
East Padulj city - Sunderland A. F. C. 9:0

48e minuut.
Kurčubić trapt de bal weg van het doel. Smrkinić speelt de bal door. Gușea speelt de bal door. Klungelig pakt Gianinazzi de bal. Gianinazzi geeft een lange en hoge pass. Ćalić bokst de bal weg.

52e minuut.
Štuka verovert de bal door een tackle van achteren. Štuka passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sevgin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gieremek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Navarro Rodríguez geeft de bal voor. Kurčubić kopt de bal weg. Zečević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gianinazzi rent richting de bal. Gianinazzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Sunderland A. F. C. 10:0

55e minuut.
Sevgin met een sublieme pass. Smrkinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Smrkinić geeft een hoge lob. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Sunderland A. F. C. 11:0

58e minuut.
Gușea geeft een lange en hoge pass. Kurčubić kopt de bal weg. Gușea geeft een lange en hoge pass. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gianinazzi rent richting de bal. Gianinazzi draait met de bal, schiet en ... Ćalić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Sunderland A. F. C. 12:0

62e minuut.
Gianinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianinazzi passt de bal met de wreef. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Sunderland A. F. C. 13:0

64e minuut.
Gușea probeert naar een medespeler te passen. Gianinazzi is nu in balbezit. Gianinazzi passt de bal met de wreef. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gieremek heeft problemen om de bal te vangen. Gieremek geeft een hoge lob. Gușea met een sublieme pass. Daar is Gianinazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gianinazzi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bišćan de bal. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Zečević geeft een hoge lob. Inworp. Gușea met een snelle inworp. Mamula geeft de bal voor. Navarro Rodríguez springt en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Mamula geeft de bal voor. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez passt de bal met de wreef. Gianinazzi is nu in balbezit. Gianinazzi schiet op doel. Ćalić bokst de bal weg. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Ćalić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Sunderland A. F. C. 14:0

74e minuut.
Gieremek geeft een lange en hoge pass. Daar is Navarro Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grdović is nu in balbezit. Navarro Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro Rodríguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ćalić met een harde bal richting middenveld. Mamula kopt de bal weg. Gianinazzi heeft problemen om de bal te vangen. Gianinazzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Gianinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianinazzi passt de bal in één keer door. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Kurčubić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ćalić trapt de bal weg. Gușea kopt de bal weg. Daar is Gianinazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Doeltrap. Ćalić trapt de bal weg van het doel. Smrkinić kopt de bal weg. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gianinazzi controleert de bal met de borst. Gianinazzi draait met de bal, schiet en ... Paal! Smrkinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Smrkinić geeft de bal voor. Klungelig pakt Grdović de bal. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gianinazzi rent richting de bal. Gianinazzi draait met de bal, schiet en ... Ćalić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Sunderland A. F. C. 15:0

82e minuut.
Smrkinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Smrkinić met een sublieme pass. Gieremek speelt de bal door. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Ćalić bokst de bal weg. Paal!

85e minuut.
Ćalić met een harde bal richting middenveld. Smrkinić kopt de bal weg. Gianinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianinazzi draait met de bal, schiet en ... Ćalić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Sunderland A. F. C. 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Padulj city 18%, Sunderland A. F. C. 82%.
East Padulj city - Sunderland A. F. C. 16:0