Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Djukele F.C. Barcelona Zara
Normal Tactiek 5-2-k-2 v.2
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 33.8
poor Schieten excellent
poor Passen average
weak Verdedigen average


2e minuut.
Šeks verovert de bal door een tackle van achteren. Šeks speelt de bal door. Sant Manduca is nu in balbezit. Sant Manduca haalt uit met een fantastische trap. Dorčić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - F.C. Barcelona Zara 0:1

4e minuut.
Farac passt de bal in één keer door. Sant Manduca is nu in balbezit. Sant Manduca speelt de bal door. Šeks rent richting de bal. Šeks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - F.C. Barcelona Zara 0:2

5e minuut.
Soldo probeert naar een medespeler te passen. Aras is nu in balbezit. Šeks onderschept slim de pass. Šeks passt de bal met de wreef. Kerkez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - F.C. Barcelona Zara 0:3

9e minuut.
Aras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sikimić is nu in balbezit. Farac begaat een overtreding. Sikimić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sikimić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mirdinja probeert naar een medespeler te passen. Sant Manduca rent richting de bal. Sant Manduca met een sublieme pass. Šeks is nu in balbezit. Šeks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mirdinja speelt de bal door. Jergović is nu in balbezit. Jergović geeft de bal voor. Šeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Farac is nu in balbezit. Farac probeert naar een medespeler te passen. Sant Manduca speelt de bal door. Šeks is nu in balbezit. Šeks draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dorčić trapt de bal weg van het doel. Farac kopt de bal weg. Šeks probeert de bal met de borst te controleren. Šeks schiet op doel. Dorčić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Sant Manduca is nu in balbezit. Ljuboja bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca verovert de bal door een tackle van achteren. Sant Manduca haalt uit met een fantastische trap. Kerkez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jergović neemt de hoekschop. Dorčić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Mirdinja is nu in balbezit. Mirdinja passt de bal in één keer door. Farac geeft een hoge lob. Šeks is nu in balbezit. Šeks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Farac passt de bal met de wreef. Šeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca is nu in balbezit. Šeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeks draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Farac is nu in balbezit. Farac passt de bal zonder na te denken. Šeks is nu in balbezit. Šeks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - F.C. Barcelona Zara 0:4

45e minuut.
Jergović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ljutić de bal. Sant Manduca is nu in balbezit. Sant Manduca draait met de bal, schiet en ... Dorčić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Djukele 79%, F.C. Barcelona Zara 21%.
NK Djukele - F.C. Barcelona Zara 0:4

70e minuut.
Kuronja is nu in balbezit. Kuronja geeft de bal voor. Šeks kopt de bal weg. Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dorčić met een harde bal richting middenveld. Pele Zapata is nu in balbezit. Pele Zapata passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Šeks de bal. Šeks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Erlić speelt de bal door. Sikimić rent richting de bal. Erlić onderschept slim de pass. Soldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ljutić rent richting de bal. Sant Manduca onderschept slim de pass. Sant Manduca passt de bal met de wreef. Šeks heeft problemen om de bal te vangen. Šeks schiet op doel. Dorčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Farac geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Šeks is nu in balbezit. Šeks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Djukele - F.C. Barcelona Zara 0:5

78e minuut.
Mlinarić is nu in balbezit. Mlinarić passt de bal met de wreef. Farac speelt de bal door. Šeks is nu in balbezit. Šeks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Djukele 72%, F.C. Barcelona Zara 28%.
NK Djukele - F.C. Barcelona Zara 0:5