Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Barcelona Zara Specijalci Karlovac
5-2-k-2 v.2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.3 gemiddelde waardering 19.9
very good Schieten poor
average Passen average
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Pele Zapata onderschept slim de pass. Pele Zapata probeert naar een medespeler te passen. Sekereš met een sublieme pass. Sant Manduca is nu in balbezit. Sant Manduca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Purić rent richting de bal. Purić geeft de bal voor. Kajtaz rent richting de bal. Farac verovert de bal door een tackle van achteren. Farac geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kajtaz is nu in balbezit. Pele Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Pele Zapata speelt de bal door. Farac is nu in balbezit. Farac geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Špika rent richting de bal. Sant Manduca onderschept slim de pass. Sant Manduca probeert naar een medespeler te passen. Šeks is nu in balbezit. Šeks draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - Specijalci Karlovac 1:0

20e minuut.
Šeks is nu in balbezit. Šeks passt de bal met de wreef. Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca schiet op doel. Drinčić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - Specijalci Karlovac 2:0

21e minuut.
Trninić speelt de bal door. Klungelig pakt Rokvić de bal. Šeks verovert de bal door een tackle van achteren. Šeks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - Specijalci Karlovac 3:0

31e minuut.
Farac bereikt de bal nog maar net als eerste. Farac probeert naar een medespeler te passen. Šeks rent richting de bal. Sant Manduca rent richting de bal. Sant Manduca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jergović geeft de bal voor. Drinčić probeert naar een medespeler te passen. Farac geeft een lange en hoge pass. Sant Manduca is nu in balbezit. Sant Manduca haalt uit met een fantastische trap. Drinčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Kajtaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Farac verovert de bal door een tackle van achteren. Farac geeft een lange en hoge pass. Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca draait met de bal, schiet en ... Drinčić bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Barcelona Zara 19%, Specijalci Karlovac 81%.
F.C. Barcelona Zara - Specijalci Karlovac 3:0

51e minuut.
Juranović speelt de bal door. Farac geeft de bal voor. Šeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeks draait met de bal, schiet en ... Drinčić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sekereš heeft problemen om de bal te vangen. Šeks rent richting de bal. Šeks draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Inworp. Jergović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juranović controleert de bal met de borst. Juranović geeft de bal voor. Sant Manduca springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Juranović probeert naar een medespeler te passen. Sant Manduca rent richting de bal. Sant Manduca passt de bal zonder na te denken. Šeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeks draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Drinčić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sekereš rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - Specijalci Karlovac 4:0

63e minuut.
Tešević rent richting de bal. Tešević met een sublieme pass. Purić is nu in balbezit. Pele Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Pele Zapata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Juranović rent richting de bal. Juranović passt de bal zonder na te denken. Farac rent richting de bal. Farac geeft de bal voor. Šeks springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca speelt de bal door. Šeks is nu in balbezit. Šeks draait met de bal, schiet en ... Drinčić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - Specijalci Karlovac 5:0

87e minuut.
Drinčić probeert naar een medespeler te passen. Rokvić kopt de bal weg. Prepelić geeft een hoge lob. Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Drinčić met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pele Zapata met de inworp. Farac rent richting de bal. Farac geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pele Zapata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Farac is nu in balbezit. Farac met een sublieme pass. Šeks rent richting de bal. Šeks haalt uit met een fantastische trap. Drinčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Barcelona Zara 29%, Specijalci Karlovac 71%.
F.C. Barcelona Zara - Specijalci Karlovac 5:0