Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:14
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.02
  • Stadion: Lost Boys Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2790
Lost Boys Banovina
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 22.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


17e minuut.
Šarenac is nu in balbezit. Brstina onderschept slim de pass. Zaklan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brstina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vukolić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal! Vukolić rent richting de bal. Vukolić draait met de bal, schiet en ... Horvatinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Dodik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dodik geeft een hoge lob. Brstina rent richting de bal. Brstina haalt uit met een fantastische trap. Zaklan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Brstina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Brstina de bal. Brstina draait met de bal, schiet en ... Horvatinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - Banovina 0:1

42e minuut.
Zećo is nu in balbezit. Kurtin verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtin probeert naar een medespeler te passen. Marunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marunić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost Boys 36%, Banovina 64%.
Lost Boys - Banovina 0:1

54e minuut.
Dodik is nu in balbezit. Dodik geeft een lange en hoge pass. Škibola kopt de bal weg. Kurtin is nu in balbezit. Kurtin draait met de bal, schiet en ... Grozdanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gilić neemt de hoekschop. Maunaga is nu in balbezit. Maunaga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mrla heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maunaga zal de hoekschop nemen. Tambur heeft problemen om de bal te vangen. Kurtin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lost Boys - Banovina 1:1

57e minuut.
Gilić passt de bal in één keer door. Marunić is nu in balbezit. Marunić probeert naar een medespeler te passen. Kurtin rent richting de bal. Kurtin schiet op doel. Grozdanić bokst de bal weg.

70e minuut.
Marunić schiet op doel. Mrla kopt de bal weg. Rušić heeft problemen om de bal te vangen. Gilić rent richting de bal. Gilić geeft een hoge lob. Grozdanić bokst de bal weg.

73e minuut.
Zakotnik rent richting de bal. Vukolić is nu in balbezit. Vukolić met een sublieme pass. Brstina is nu in balbezit. Brstina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - Banovina 1:2

77e minuut.
Dodik bereikt de bal nog maar net als eerste. Marunić onderschept slim de pass. Mrla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtin verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Šarenac probeert naar een medespeler te passen. Rušić is nu in balbezit. Zakotnik rent richting de bal. Rušić verovert de bal door een tackle van achteren. Rušić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost Boys 38%, Banovina 62%.
Lost Boys - Banovina 1:2