Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Segesta Krašić Štrumpfovi Špansko
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Dobroslovački bereikt de bal nog maar net als eerste. Antović verovert de bal door een tackle van achteren. Antović speelt de bal door. Erdeši is nu in balbezit. Erdeši schiet op doel. Kurelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Dobroslovački is nu in balbezit. Antović onderschept slim de pass. Antović speelt de bal door. Erdeši is nu in balbezit. Erdeši haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Svrdlan probeert de bal met de borst te controleren. Stanin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Svrdlan. Svrdlan krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Maletić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrepić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mrvelj rent richting de bal. Mrvelj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Segesta Krašić - Štrumpfovi Špansko 1:0

22e minuut.
Broskvar met een harde bal richting middenveld. Antović kopt de bal weg. Pekas rent richting de bal. Erdeši verovert de bal door een tackle van achteren. Erdeši haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dobroslovački rent richting de bal. Dobroslovački geeft een hoge lob. Borovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Strmota verovert de bal door een tackle van achteren. Strmota haalt uit met een fantastische trap. Broskvar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Segesta Krašić 64%, Štrumpfovi Špansko 36%.
Segesta Krašić - Štrumpfovi Špansko 1:0

60e minuut.
Peraić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrvelj onderschept slim de pass. Mrvelj probeert naar een medespeler te passen. Strmota is nu in balbezit. Strmota schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Segesta Krašić - Štrumpfovi Špansko 2:0

67e minuut.
Svrdlan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brusman geeft een lange en hoge pass. Bjeloš bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdeši onderschept slim de pass. Erdeši draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Erdeši rent richting de bal. Grubješić onderschept slim de pass. Grubješić probeert naar een medespeler te passen. Antović bereikt de bal nog maar net als eerste. Antović draait met de bal, schiet en ... Kurelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Segesta Krašić 48%, Štrumpfovi Špansko 52%.
Segesta Krašić - Štrumpfovi Špansko 2:0