Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Domobran Sisak F.C. Barcelona Zara
Normal Tactiek 5-2-k-2 v.2
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 34.4
poor Schieten very good
weak Passen average
hopeless Verdedigen good


8e minuut.
Na een snelle pass probeert Jeromela de bal onder controle te krijgen. Farac bereikt de bal nog maar net als eerste. Farac geeft een lange en hoge pass. Šeks heeft problemen om de bal te vangen. Šeks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pele Zapata geeft een lange en hoge pass. Jergović kopt de bal weg. Budan heeft problemen om de bal te vangen. Sant Manduca onderschept slim de pass. Sant Manduca geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Farac geeft de bal voor. Klungelig pakt Jeromela de bal. Šeks rent richting de bal. Šeks haalt uit met een fantastische trap. Zubčević probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Jergović kopt de bal weg. Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca passt de bal zonder na te denken. Šeks is nu in balbezit. Šeks schiet op doel. Zubčević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kuronja rent richting de bal. Kuronja geeft de bal voor. Daar is Jeromela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šeks rent richting de bal. Šeks schiet op doel. Zubčević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domobran Sisak 66%, F.C. Barcelona Zara 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Domobran Sisak - F.C. Barcelona Zara 0:0

48e minuut.
Farac is nu in balbezit. Farac geeft de bal voor. Jeromela probeert de bal met de borst te controleren. Šeks is nu in balbezit. Šeks haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Turkić is nu in balbezit. Šeks verovert de bal door een tackle van achteren. Šeks passt de bal met de wreef. Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Berljafa probeert naar een medespeler te passen. Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca speelt de bal door. Šeks rent richting de bal. Šeks haalt uit met een fantastische trap. Zubčević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
kirigin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erlić onderschept slim de pass. Erlić geeft een hoge lob. Sant Manduca is nu in balbezit. Sant Manduca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Jeromela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šeks rent richting de bal. Šeks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Domobran Sisak - F.C. Barcelona Zara 0:1

75e minuut.
Livaić passt de bal in één keer door. Turkić rent richting de bal. Turkić passt de bal met de wreef. Šeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Domobran Sisak - F.C. Barcelona Zara 0:2

76e minuut.
Jergović is nu in balbezit. Budan bereikt de bal nog maar net als eerste. Budan geeft de bal voor. Šeks probeert de bal met de borst te controleren. Šeks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Farac rent richting de bal. Farac passt de bal met de wreef. Turkić probeert de bal aan de voet te houden. Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Domobran Sisak - F.C. Barcelona Zara 0:3

82e minuut.
Farac geeft een lange en hoge pass. Sant Manduca is nu in balbezit. Sant Manduca geeft een lange en hoge pass. Šeks rent richting de bal. Šeks haalt uit met een fantastische trap. Zubčević bokst de bal weg. Daar is Sant Manduca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sant Manduca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kezele bereikt de bal nog maar net als eerste. Čikarela speelt de bal door. Sant Manduca met een sublieme pass. Šeks rent richting de bal. Šeks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domobran Sisak 77%, F.C. Barcelona Zara 23%.
Domobran Sisak - F.C. Barcelona Zara 0:3