Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kustošija Omladinac F.C. Barcelona Zara
Normal Tactiek 5-2-k-2 v.2
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
19.7 gemiddelde waardering 32.3
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Spremo bereikt de bal nog maar net als eerste. Spremo geeft de bal voor. Šeks probeert de bal met de borst te controleren. Šeks haalt uit met een fantastische trap. Bačević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Berljafa onderschept slim de pass. Berljafa passt de bal in één keer door. Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca speelt de bal door. Jergović geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šeks is nu in balbezit. Šeks draait met de bal, schiet en ... Bačević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Omladinac - F.C. Barcelona Zara 0:1

10e minuut.
Berljafa onderschept slim de pass. Pavlović begaat een overtreding. Berljafa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Berljafa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Šeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeks schiet op doel. Na een snelle pass probeert Budimir de bal onder controle te krijgen. Bačević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Omladinac - F.C. Barcelona Zara 0:2

15e minuut.
Sant Manduca verovert de bal door een tackle van achteren. Sant Manduca geeft de bal voor. Matika kopt de bal weg. Šeks rent richting de bal. Šeks draait met de bal, schiet en ... Bačević bokst de bal weg.

23e minuut.
Labura kopt de bal weg. Prgomet rent richting de bal. Sjenar is nu in balbezit. Sjenar haalt uit met een fantastische trap. Erlić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Omladinac - F.C. Barcelona Zara 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kustošija Omladinac 55%, F.C. Barcelona Zara 45%.
Kustošija Omladinac - F.C. Barcelona Zara 1:2

46e minuut.
Šeks probeert naar een medespeler te passen. Sant Manduca rent richting de bal. Sant Manduca geeft de bal voor. Šeks is nu in balbezit. Šeks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Šeks is nu in balbezit. Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca passt de bal in één keer door. Šeks rent richting de bal. Šeks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Omladinac - F.C. Barcelona Zara 1:3

62e minuut.
Labura geeft de bal voor. Spremo is nu in balbezit. Spremo passt de bal met de wreef. Šeks is nu in balbezit. Šeks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Omladinac - F.C. Barcelona Zara 1:4

75e minuut.
Berljafa verovert de bal door een tackle van achteren. Šeks rent richting de bal. Šeks passt de bal met de wreef. Sant Manduca rent richting de bal. Sant Manduca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fajfer heeft problemen om de bal te vangen. Šeks rent richting de bal. Šeks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Omladinac - F.C. Barcelona Zara 1:5

81e minuut.
Šeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Šeks de bal. Šeks passt de bal zonder na te denken. Sant Manduca is nu in balbezit. Sant Manduca schiet op doel. Bačević bokst de bal weg. Paal!

85e minuut.
Labura speelt de bal door. Spremo rent richting de bal. Petravić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spremo verovert de bal door een tackle van achteren. Spremo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kustošija Omladinac 68%, F.C. Barcelona Zara 32%.
Kustošija Omladinac - F.C. Barcelona Zara 1:5