Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 19:15
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.02
  • Stadion: Lost Boys Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Lost Boys F.C. Barcelona Zara
Normal Tactiek 5-2-k-2 v.2
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 33.1
poor Schieten very good
weak Passen weak
poor Verdedigen average


10e minuut.
Berljafa geeft een hoge lob. Šeks rent richting de bal. Šeks speelt de bal door. Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Vesnić rent richting de bal. Šeks onderschept slim de pass. Podgornik rent richting de bal. Šeks onderschept slim de pass. Šeks draait met de bal, schiet en ... Horvatinović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Klungelig pakt Rus de bal. Marunić rent richting de bal. Juranović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Juranović krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Sant Manduca is nu in balbezit. Sant Manduca passt de bal met de wreef. Šeks is nu in balbezit. Šeks haalt uit met een fantastische trap. Horvatinović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - F.C. Barcelona Zara 0:1

37e minuut.
Prepelić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sant Manduca de bal. Sant Manduca passt de bal in één keer door. Jergović heeft problemen om de bal te vangen. Jergović geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Berljafa geeft een lange en hoge pass. Sant Manduca rent richting de bal. Sant Manduca passt de bal zonder na te denken. Šeks heeft problemen om de bal te vangen. Šeks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sant Manduca verovert de bal door een tackle van achteren. Sant Manduca speelt de bal door. Rus rent richting de bal. Šeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Šeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeks passt de bal met de wreef. Sant Manduca rent richting de bal. Sant Manduca schiet op doel. Horvatinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost Boys 62%, F.C. Barcelona Zara 38%.
Lost Boys - F.C. Barcelona Zara 0:1

53e minuut.
Šeks passt de bal in één keer door. Sant Manduca rent richting de bal. Sant Manduca passt de bal zonder na te denken. Šeks rent richting de bal. Šeks schiet op doel. Horvatinović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Vesnić rent richting de bal. Juranović verovert de bal door een tackle van achteren. Juranović speelt de bal door. Šeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeks schiet op doel. Horvatinović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Berljafa rent richting de bal. Berljafa passt de bal zonder na te denken. Šeks is nu in balbezit. Sant Manduca is nu in balbezit. Sant Manduca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pele Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pele Zapata geeft een hoge lob. Šeks is nu in balbezit. Sant Manduca is nu in balbezit. Sant Manduca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Juranović probeert naar een medespeler te passen. Šeks probeert de bal aan de voet te houden. Šeks probeert naar een medespeler te passen. Sant Manduca heeft problemen om de bal te vangen. Sant Manduca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Juranović geeft een hoge lob. Daar is Jergović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kralj rent richting de bal. Sant Manduca verovert de bal door een tackle van achteren. Sant Manduca geeft een hoge lob. Horvatinović bokst de bal weg. Šeks is nu in balbezit. Šeks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - F.C. Barcelona Zara 0:2

74e minuut.
Zaklan rent richting de bal. Zaklan passt de bal in één keer door. Šeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeks haalt uit met een fantastische trap. Horvatinović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - F.C. Barcelona Zara 0:3

79e minuut.
Juranović onderschept slim de pass. Juranović geeft de bal voor. Šeks rent richting de bal. Šeks draait met de bal, schiet en ... Horvatinović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Boys - F.C. Barcelona Zara 0:4

81e minuut.
Rus onderschept slim de pass. Rus passt de bal in één keer door. Erlić geeft een lange en hoge pass. Šeks heeft problemen om de bal te vangen. Šeks schiet op doel. Horvatinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Juranović is nu in balbezit. Vesnić verovert de bal door een tackle van achteren. Vesnić passt de bal zonder na te denken. Marunić is nu in balbezit. Marunić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost Boys 66%, F.C. Barcelona Zara 34%.
Lost Boys - F.C. Barcelona Zara 0:4