Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Specijalci Karlovac Banovina
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 21.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


24e minuut.
Zećo verovert de bal door een tackle van achteren. Zećo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kajtaz met de inworp. Milevoj geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Stupić geeft een lange en hoge pass. Dodik kopt de bal weg. Klungelig pakt Tešević de bal. Vukolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukolić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Specijalci Karlovac 34%, Banovina 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Specijalci Karlovac - Banovina 0:0

46e minuut.
Urem rent richting de bal. Milevoj begaat een overtreding. Urem raakt geblesseerd tijdens het duel. Dodik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Palestrina is nu in balbezit. Palestrina geeft de bal voor. Zećo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zećo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Dodik geeft een hoge lob. Purić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Grgas de bal onder controle te krijgen. Urem bereikt de bal nog maar net als eerste. Urem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Stupić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozjak met een snelle inworp. Vukolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukolić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Zećo onderschept slim de pass. Zećo met een sublieme pass. Tešević rent richting de bal. Vukolić onderschept slim de pass. Vukolić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Dodik heeft problemen om de bal te vangen. Milevoj onderschept slim de pass. Milevoj speelt de bal door. Trninić rent richting de bal. Trninić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tambur geeft een lange en hoge pass. Grgas is nu in balbezit. Dodik begaat een overtreding. Grgas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grgas kan niet meer verder spelen. Dodik geeft een hoge lob. Kamišević komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Dodik is nu in balbezit. Milevoj onderschept slim de pass. Milevoj geeft een hoge lob. Trninić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trninić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Specijalci Karlovac - Banovina 1:0

85e minuut.
Škibola bereikt de bal nog maar net als eerste. Škibola geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kamišević de bal onder controle te krijgen. Milevoj is nu in balbezit. Milevoj draait met de bal, schiet en ... Grozdanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Specijalci Karlovac 41%, Banovina 59%.
Specijalci Karlovac - Banovina 1:0