Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:14
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.03
  • Stadion: Nevini Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3067
Nevini ZADAR
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 20.1
average Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Švaljek kopt de bal weg. Daar is Vučijak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brkljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Šovljanski kopt de bal weg. Vučijak probeert de bal met de borst te controleren. Kurta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kurta krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Orlić passt de bal met de wreef. Kvočka is nu in balbezit. Brkljača verovert de bal door een tackle van achteren. Brkljača draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nevini - ZADAR 1:0

8e minuut.
Brkljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučijak verovert de bal door een tackle van achteren. Brkljača verovert de bal door een tackle van achteren. Brkljača draait met de bal, schiet en ... Gangai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Pršo rent richting de bal. Gaćinović is nu in balbezit. Švaljek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaćinović verovert de bal door een tackle van achteren. Gaćinović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Klungelig pakt Zarović de bal. Brkljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brkljača raakt geblesseerd tijdens het duel. Dimić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat. Gangai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brkljača controleert de bal met de borst. Gangai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Martić kopt de bal weg. Klungelig pakt Tomašić de bal. Dimić rent richting de bal. Dimić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevini - ZADAR 2:0

16e minuut.
Pršo passt de bal met de wreef. Kurta is nu in balbezit. Kurta passt de bal zonder na te denken. Tomašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomašić geeft een hoge lob. Kučera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Daar is Zarović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlić is nu in balbezit. Orlić speelt de bal door. Brkljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Brkljača draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gangai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tomašić verovert de bal door een tackle van achteren. Pršo rent richting de bal. Jazvec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaćinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaćinović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zarović met de inworp. Tomašić probeert naar een medespeler te passen. Gaćinović is nu in balbezit. Gaćinović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Jazvec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazvec geeft een lange en hoge pass. Kričančić kan de bal niet met de borst controleren. Brkljača is nu in balbezit. Brkljača draait met de bal, schiet en ... Gangai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nevini 51%, ZADAR 49%.
Nevini - ZADAR 2:0

61e minuut.
Tomašić verovert de bal door een tackle van achteren. Tomašić geeft de bal voor. Martić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršo onderschept slim de pass. Pršo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Jazvec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaćinović is nu in balbezit. Lončarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaćinović onderschept slim de pass. Gaćinović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Martić onderschept slim de pass. Martić geeft een lange en hoge pass. Mardešić rent richting de bal. Dimić rent richting de bal. Dimić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Roca onderschept slim de pass. Roca geeft een lange en hoge pass. Brkljača rent richting de bal. Brkljača schiet op doel. Gangai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevini - ZADAR 3:0

88e minuut.
Kričančić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Munivrana komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Martić verovert de bal door een tackle van achteren. Martić geeft de bal voor. Munivrana rent richting de bal. Brkljača rent richting de bal. Brkljača draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nevini - ZADAR 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nevini 53%, ZADAR 47%.
Nevini - ZADAR 4:0