Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-24 19:17
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.04
  • Stadion: M O S O R Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3608
M O S O R intelektualci
Normal Tactiek Blitz
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 44
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 48.9
poor Schieten formidable
hopeless Passen solid
unsatisfactory Verdedigen solid


3e minuut.
Železnik rent richting de bal. Železnik geeft een hoge lob. Mardešić speelt de bal door. Klungelig pakt Kalc de bal. Kalc haalt uit met een fantastische trap. Križek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šupe zal de hoekschop nemen. Kalc is nu in balbezit. Kalc haalt uit met een fantastische trap. Križek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - intelektualci 0:1

5e minuut.
Olić rent richting de bal. Šupe verovert de bal door een tackle van achteren. Šupe met een sublieme pass. Kalc probeert de bal met de borst te controleren. Kalc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Cerovina heeft problemen om de bal te vangen. Cerovina probeert naar een medespeler te passen. Mardešić geeft een hoge lob. Kalc is nu in balbezit. Kalc schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Križek met een harde bal richting middenveld. Mardešić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zalesak de bal. Zalesak schiet op doel. Križek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - intelektualci 0:2

14e minuut.
Šupe geeft een hoge lob. Periš kopt de bal weg. Karoglan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mardešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardešić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - intelektualci 0:3

17e minuut.
Kalc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalc passt de bal met de wreef. Periš rent richting de bal. Kalc onderschept slim de pass. Kalc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - intelektualci 0:4

21e minuut.
Cerovina met een sublieme pass. Šupe is nu in balbezit. Šupe passt de bal met de wreef. Kalc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalc haalt uit met een fantastische trap. Križek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Zalesak met de inworp. Daar is Mardešić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mardešić geeft de bal voor. Kalc springt en kopt de bal. Križek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - intelektualci 0:5

26e minuut.
Zalesak rent richting de bal. Zalesak passt de bal in één keer door. Kalc rent richting de bal. Kalc draait met de bal, schiet en ... Križek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - intelektualci 0:6

28e minuut.
Križek speelt de bal door. Mardešić probeert de bal met de borst te controleren. Mardešić met een sublieme pass. Kalc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalc haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - intelektualci 0:7

32e minuut.
Železnik is nu in balbezit. Železnik geeft een hoge lob. Kalc kopt de bal weg. Daar is Zalesak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalesak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalc haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Supičić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - intelektualci 0:8

35e minuut.
Cerovina verovert de bal door een tackle van achteren. Cerovina geeft een lange en hoge pass. Kalc kopt de bal weg. Zalesak rent richting de bal. Zalesak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - intelektualci 0:9

38e minuut.
Cerovina geeft een lange en hoge pass. Zalesak met een sublieme pass. Dolinar heeft problemen om de bal te vangen. Kalc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - intelektualci 0:10

40e minuut.
Cerovina passt de bal zonder na te denken. Kalc heeft problemen om de bal te vangen. Karoglan rent richting de bal. Kalc verovert de bal door een tackle van achteren. Kalc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Križek trapt de bal weg van het doel. Daar is Šupe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Banjeglav zijn tegenspeler op de grond. Banjeglav krijgt een gele kaart. Šupe raakt geblesseerd tijdens het duel. Šupe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kalc maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Periš geeft de bal voor. Železnik rent richting de bal. Cerovina geeft een lange en hoge pass. Kalc is nu in balbezit. Kalc haalt uit met een fantastische trap. Križek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - intelektualci 0:11

44e minuut.
Peljušić speelt de bal door. Lazić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šupe. Šupe krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Lazić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olić met een snel genomen vrije trap. Mardešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardešić passt de bal zonder na te denken. Kalc is nu in balbezit. Kalc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M O S O R 83%, intelektualci 17%.
M O S O R - intelektualci 0:11

46e minuut.
Cerovina met een sublieme pass. Zalesak is nu in balbezit. Zalesak speelt de bal door. Kalc rent richting de bal. Kalc draait met de bal, schiet en ... Križek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kalc rent richting de bal. Kalc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šupe rent richting de bal. Šupe haalt uit met een fantastische trap. Križek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - intelektualci 0:12

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zalesak met de inworp. Cerovina geeft de bal voor. Šupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Šupe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Banjeglav rent richting de bal. Šupe onderschept slim de pass. Šupe speelt de bal door. Kalc is nu in balbezit. Kalc draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mardešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardešić speelt de bal door. Kalc rent richting de bal. Kalc haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - intelektualci 0:13

57e minuut.
Mardešić is nu in balbezit. Zalesak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalesak met een sublieme pass. Kalc rent richting de bal. Kalc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Banjeglav bereikt de bal nog maar net als eerste. Šupe onderschept slim de pass. Šupe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kalc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Križek trapt de bal weg van het doel. Dolinar rent richting de bal. Zalesak verovert de bal door een tackle van achteren. Zalesak geeft een lange en hoge pass. Kalc bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - intelektualci 0:14

73e minuut.
Šupe speelt de bal door. Kalc is nu in balbezit. Periš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalc onderschept slim de pass. Kalc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - intelektualci 0:15

75e minuut.
Kalc is nu in balbezit. Periš is nu in balbezit. Kalc verovert de bal door een tackle van achteren. Kalc haalt uit met een fantastische trap. Križek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - intelektualci 0:16

76e minuut.
Mileta passt de bal zonder na te denken. Zalesak heeft problemen om de bal te vangen. Zalesak passt de bal zonder na te denken. Kalc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalc haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Kalc draait met de bal, schiet en ... Supičić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mardešić rent richting de bal. Mardešić geeft een hoge lob. Kalc is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Banjeglav probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Železnik de bal. Lazić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lazić krijgt een gele kaart. Železnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cerovina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kalc de bal. Kalc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kalc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šupe is nu in balbezit. Šupe haalt uit met een fantastische trap. Kalc heeft problemen om de bal te vangen. Mardešić met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mardešić geeft de bal voor. Klungelig pakt Supičić de bal. Kalc is nu in balbezit. Kalc schiet op doel. Križek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - intelektualci 0:17

85e minuut.
Cerovina rent richting de bal. Cerovina met een sublieme pass. Klungelig pakt Šupe de bal. Šupe geeft een hoge lob. Kalc krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Križek met een harde bal richting middenveld. Šupe kopt de bal weg. Zalesak rent richting de bal. Klungelig pakt Kalc de bal. Kalc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Mardešić de bal. Mardešić geeft een lange en hoge pass. Križek probeert naar een medespeler te passen. Zalesak is nu in balbezit. Zalesak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Supičić kopt de bal weg. Šupe rent richting de bal. Šupe met een sublieme pass. Kalc rent richting de bal. Kalc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M O S O R - intelektualci 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M O S O R 86%, intelektualci 14%.
M O S O R - intelektualci 0:18