Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Stenjevec Pandur Novska
352 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Zarić geeft de bal voor. Cukrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Šnajder legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cukrov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zarić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Stenjevec - Pandur Novska 1:0

17e minuut.
Kukanjac kan de bal niet met de borst controleren. Jauković rent richting de bal. Drakić begaat een overtreding. Drakić krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Klungelig pakt Sultan de bal. Šurk is nu in balbezit. Šurk probeert naar een medespeler te passen. Cukrov is nu in balbezit. Cukrov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Kraljić de bal. Drakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakić geeft de bal voor. Cukrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukrov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Stenjevec 51%, Pandur Novska 49%.
NK Stenjevec - Pandur Novska 1:0

56e minuut.
Milat is nu in balbezit. Kraljić is nu in balbezit. Kraljić passt de bal in één keer door. Jauković is nu in balbezit. Jauković haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Kobaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jauković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sultan is nu in balbezit. Zarić onderschept slim de pass. Zarić probeert naar een medespeler te passen. Cukrov rent richting de bal. Cukrov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Putinja bereikt de bal nog maar net als eerste. Putinja passt de bal in één keer door. Kobaš probeert naar een medespeler te passen. Jauković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trzin met een snelle inworp. Zarić geeft de bal voor. Kraljić rent richting de bal. Kraljić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sultan probeert naar een medespeler te passen. Provalija is nu in balbezit. Provalija probeert naar een medespeler te passen. Putinja bereikt de bal nog maar net als eerste. Putinja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Stenjevec 48%, Pandur Novska 52%.
NK Stenjevec - Pandur Novska 1:0