Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kustošija Ludbreg Ajaks Slatina
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Velić onderschept slim de pass. Velić met een sublieme pass. Obrenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenić schiet op doel. Bradaš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Ludbreg - Ajaks Slatina 1:0

7e minuut.
Didak geeft een lange en hoge pass. Toskić probeert de bal met de borst te controleren. Toskić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bumbar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bumbar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Renovica probeert de bal aan de voet te houden. Renovica geeft de bal voor. Inworp. Seidl met een snelle inworp. Velić geeft een lange en hoge pass. Bradaš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Bulić passt de bal met de wreef. Bulatov is nu in balbezit. Velić onderschept slim de pass. Obrenić is nu in balbezit. Obrenić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gračan is nu in balbezit. Seidl verovert de bal door een tackle van achteren. Seidl passt de bal zonder na te denken. Obrenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gavrić met een snelle inworp. Toskić is nu in balbezit. Toskić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hunjadi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kustošija Ludbreg - Ajaks Slatina 1:1

38e minuut.
Bulić geeft de bal voor. Bumbar kopt de bal weg. Čavaljuga is nu in balbezit. Toskić onderschept slim de pass. Toskić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lazović is nu in balbezit. Lazović passt de bal in één keer door. Didak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbar verovert de bal door een tackle van achteren. Bumbar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Velić heeft problemen om de bal te vangen. Velić geeft de bal voor. Bulić heeft problemen om de bal te vangen. Obrenić rent richting de bal. Obrenić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Ludbreg - Ajaks Slatina 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kustošija Ludbreg 47%, Ajaks Slatina 53%.
Kustošija Ludbreg - Ajaks Slatina 2:1

59e minuut.
Klungelig pakt Bulić de bal. Obrenić rent richting de bal. Bulić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Obrenić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lazović komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lazović passt de bal in één keer door. Gračan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gračan probeert naar een medespeler te passen. Toskić heeft problemen om de bal te vangen. Toskić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Velić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulić is nu in balbezit. Velić probeert naar een medespeler te passen. Obrenić is nu in balbezit. Obrenić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bradaš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Toskić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Didak de bal. Gučić is nu in balbezit. Gučić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gavrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrić geeft een hoge lob. Toskić is nu in balbezit. Bumbar is nu in balbezit. Bumbar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kustošija Ludbreg 46%, Ajaks Slatina 54%.
Kustošija Ludbreg - Ajaks Slatina 2:1