Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FipexStars Torcida Opuzen
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Lasica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stančić verovert de bal door een tackle van achteren. Stančić met een sublieme pass. Stupac is nu in balbezit. Stupac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Stupac met een sublieme pass. Kraljević met een sublieme pass. Kosjerina rent richting de bal. Stupac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupac haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FipexStars - Torcida Opuzen 1:0

24e minuut.
Stančić speelt de bal door. Stupac rent richting de bal. Mahulja rent richting de bal. Mahulja draait met de bal, schiet en ... Mikulčić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FipexStars - Torcida Opuzen 2:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Repka met de inworp. Rančev rent richting de bal. Rančev haalt uit met een fantastische trap. Kraljević probeert de bal aan de voet te houden. Pekarić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Lasica is nu in balbezit. Lasica geeft een hoge lob. Kezić probeert de bal aan de voet te houden. Čejanović rent richting de bal. Čejanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FipexStars - Torcida Opuzen 3:0

41e minuut.
Stupac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupac passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pobar de bal. Mahulja rent richting de bal. Mahulja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FipexStars 44%, Torcida Opuzen 56%.
FipexStars - Torcida Opuzen 3:0

57e minuut.
Gugo geeft een lange en hoge pass. Daar is Pobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahulja bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lasica verovert de bal door een tackle van achteren. Lasica speelt de bal door. Stupac is nu in balbezit. Mahulja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahulja schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Resnik rent richting de bal. Gugo geeft een lange en hoge pass. Daar is Šimundža, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stupac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mahulja is nu in balbezit. Stupac rent richting de bal. Mahulja is nu in balbezit. Stupac rent richting de bal. Stupac draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FipexStars - Torcida Opuzen 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FipexStars 51%, Torcida Opuzen 49%.
FipexStars - Torcida Opuzen 4:0