Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kustošija Ludbreg Maksimir Orebić
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Ljubićić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lambulić met de inworp. Hajnoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnoš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Nogić geeft een lange en hoge pass. Seidl heeft problemen om de bal te vangen. Velić is nu in balbezit. Velić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Ludbreg - Maksimir Orebić 1:0

21e minuut.
Ćorović rent richting de bal. Ledenko verovert de bal door een tackle van achteren. Hajnoš verovert de bal door een tackle van achteren. Ćorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kustošija Ludbreg - Maksimir Orebić 1:1

23e minuut.
Ledenko rent richting de bal. Hajnoš verovert de bal door een tackle van achteren. Hajnoš speelt de bal door. Ćorović is nu in balbezit. Ćorović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kaleb is nu in balbezit. Kaleb geeft de bal voor. Klungelig pakt Roman de bal. Obrenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Velić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krkić verovert de bal door een tackle van achteren. Obrenić rent richting de bal. Obrenić schiet op doel. Salata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Ludbreg - Maksimir Orebić 2:1

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Salata niet meer kan verder spelen. Črnila komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Krkić probeert naar een medespeler te passen. Lambulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Didak speelt de bal door. Hajnoš rent richting de bal. Hajnoš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Didak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lambulić met een snelle inworp. Hajnoš rent richting de bal. Hajnoš geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kustošija Ludbreg 68%, Maksimir Orebić 32%.
Kustošija Ludbreg - Maksimir Orebić 2:1

54e minuut.
Čavaljuga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Strujic komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Krkić onderschept slim de pass. Hajnoš is nu in balbezit. Hajnoš passt de bal in één keer door. Ćorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kustošija Ludbreg - Maksimir Orebić 2:2

63e minuut.
Hajnoš heeft problemen om de bal te vangen. Velić bereikt de bal nog maar net als eerste. Velić passt de bal in één keer door. Obrenić rent richting de bal. Obrenić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Ludbreg - Maksimir Orebić 3:2

66e minuut.
Klungelig pakt Strujic de bal. Skoković is nu in balbezit. Skoković passt de bal zonder na te denken. Ćorović rent richting de bal. Ćorović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Daar is Skoković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velić onderschept slim de pass. Velić passt de bal zonder na te denken. Obrenić rent richting de bal. Obrenić draait met de bal, schiet en ... Črnila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kustošija Ludbreg - Maksimir Orebić 4:2

78e minuut.
Lazović kopt de bal weg. Skoković is nu in balbezit. Skoković passt de bal in één keer door. Ćorović rent richting de bal. Ćorović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kustošija Ludbreg 43%, Maksimir Orebić 57%.
Kustošija Ludbreg - Maksimir Orebić 4:2