Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juniori Lučko Ajaks Slatina
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gvardiol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torbarina geeft een lange en hoge pass. Smječanin is nu in balbezit. Smječanin haalt uit met een fantastische trap. Bradaš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Smječanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Smječanin schiet op doel. Bradaš bokst de bal weg.

21e minuut.
Novković probeert naar een medespeler te passen. Lazarin rent richting de bal. Lazarin passt de bal in één keer door. Smječanin heeft problemen om de bal te vangen. Smječanin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doeltrap. Bradaš met een harde bal richting middenveld. Bulić probeert de bal met de borst te controleren. Smječanin rent richting de bal. Smječanin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Smječanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuko rent richting de bal. Smječanin verovert de bal door een tackle van achteren. Smječanin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniori Lučko - Ajaks Slatina 1:0

30e minuut.
Bulatov onderschept slim de pass. Bulatov passt de bal met de wreef. Toskić bereikt de bal nog maar net als eerste. Toskić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juniori Lučko - Ajaks Slatina 1:1

39e minuut.
Novković verovert de bal door een tackle van achteren. Novković passt de bal in één keer door. Lazarin is nu in balbezit. Smječanin is nu in balbezit. Smječanin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lazarin geeft de bal voor. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov geeft de bal voor. Vukasović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukasović haalt uit met een fantastische trap. Panza bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juniori Lučko 43%, Ajaks Slatina 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juniori Lučko - Ajaks Slatina 1:1

51e minuut.
Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarin speelt de bal door. Renovica is nu in balbezit. Smječanin verovert de bal door een tackle van achteren. Smječanin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gučić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lazarin met een sublieme pass. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smječanin onderschept slim de pass. Smječanin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gučić onderschept slim de pass. Gučić speelt de bal door. Mešter is nu in balbezit. Vukasović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukasović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juniori Lučko - Ajaks Slatina 1:2

71e minuut.
Gavrić kopt de bal weg. Vukasović bereikt de bal nog maar net als eerste. Toskić bereikt de bal nog maar net als eerste. Toskić draait met de bal, schiet en ... Panza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniori Lučko - Ajaks Slatina 1:3

80e minuut.
Inworp. Krivošejev met een snelle inworp. Lazarin is nu in balbezit. Lazarin draait met de bal, schiet en ... Smječanin heeft problemen om de bal te vangen. Bradaš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juniori Lučko 52%, Ajaks Slatina 48%.
Juniori Lučko - Ajaks Slatina 1:3