Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:15
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.07
  • Stadion: Šemovci18 Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3100
Šemovci18 fc galaxy sb
451 Tactiek a
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 49.5
zwak Schieten zeer goed
hopeloos Passen goed
hopeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Branežac passt de bal in één keer door. Kurzelewski rent richting de bal. Met opzet legt Palinić zijn tegenspeler op de grond. Palinić krijgt een gele kaart. Kurzelewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Berg wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vallarino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - fc galaxy sb 0:1

4e minuut.
Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski passt de bal met de wreef. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino schiet op doel. Lončarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - fc galaxy sb 0:2

6e minuut.
Pukanić is nu in balbezit. Pukanić passt de bal in één keer door. Inworp. Saltão met de inworp. Dângelo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Vallarino rent richting de bal. Jazvec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazvec geeft een hoge lob. Vallarino rent richting de bal. Vallarino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - fc galaxy sb 0:3

10e minuut.
Kurzelewski is nu in balbezit. Lončarek met een sublieme pass. Daar is Vall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino draait met de bal, schiet en ... Lončarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Braut geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurajica is nu in balbezit. Kurajica geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Logara heeft problemen om de bal te vangen. Vall bereikt de bal nog maar net als eerste. Vall passt de bal met de wreef. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - fc galaxy sb 0:4

15e minuut.
Palinić rent richting de bal. Kurzelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzelewski geeft een lange en hoge pass. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jazvec heeft problemen om de bal te vangen. Vallarino verovert de bal door een tackle van achteren. Vallarino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - fc galaxy sb 0:5

19e minuut.
Jazvec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saltão neemt de hoekschop. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - fc galaxy sb 0:6

21e minuut.
Vall met een sublieme pass. Vallarino heeft problemen om de bal te vangen. Gaberšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino verovert de bal door een tackle van achteren. Vallarino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Dângelo onderschept slim de pass. Vallarino rent richting de bal. Dângelo met een sublieme pass. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - fc galaxy sb 0:7

31e minuut.
Jazvec geeft de bal voor. Hlavička kopt de bal weg. Saltão is nu in balbezit. Saltão geeft een lange en hoge pass. Kurzelewski springt en kopt de bal. Lončarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - fc galaxy sb 0:8

34e minuut.
Logara bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltão is nu in balbezit. Logara bereikt de bal nog maar net als eerste. Logara geeft de bal voor. Klungelig pakt Gryglak de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Braut is nu in balbezit. Braut geeft een lange en hoge pass. Vall speelt de bal door. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doeltrap. Lončarek trapt de bal weg. Dângelo met een sublieme pass. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dângelo is nu in balbezit. Kurzelewski heeft problemen om de bal te vangen. Kurajica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurajica haalt uit met een fantastische trap. Lončarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lončarek trapt de bal weg. Daar is Branežac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vall met een sublieme pass. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lončarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Vall heeft problemen om de bal te vangen. Vall passt de bal in één keer door. Vallarino rent richting de bal. Vallarino draait met de bal, schiet en ... Lončarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski geeft de bal voor. Vallarino rent richting de bal. Vallarino schiet op doel. Lončarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - fc galaxy sb 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Šemovci18 80%, fc galaxy sb 20%.
Šemovci18 - fc galaxy sb 0:9

46e minuut.
Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dângelo is nu in balbezit. Dângelo passt de bal zonder na te denken. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - fc galaxy sb 0:10

47e minuut.
Branežac rent richting de bal. Vallarino onderschept slim de pass. Vallarino geeft een lange en hoge pass. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Dângelo kopt de bal weg. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski passt de bal in één keer door. Vallarino rent richting de bal. Vallarino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Vall is nu in balbezit. Vall geeft een hoge lob. Kurzelewski heeft problemen om de bal te vangen. Kurzelewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kurajica probeert de bal met de borst te controleren. Kurajica probeert naar een medespeler te passen. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kurzelewski onderschept slim de pass. Kurajica rent richting de bal. Kurajica met een sublieme pass. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Doeltrap. Braut met een harde bal richting middenveld. Vall kopt de bal weg. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - fc galaxy sb 0:11

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lončarek trapt de bal weg. Dângelo kopt de bal weg. Daar is Kurzelewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap. Lončarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Vallarino rent richting de bal. Vallarino passt de bal zonder na te denken. Saltão bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltão geeft de bal voor. Kurzelewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski speelt de bal door. Vallarino rent richting de bal. Vallarino haalt uit met een fantastische trap. Lončarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - fc galaxy sb 0:12

76e minuut.
Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravnikar is nu in balbezit. Ravnikar geeft een hoge lob. Saltão is nu in balbezit. Saltão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Saltão bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltão probeert naar een medespeler te passen. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dângelo passt de bal zonder na te denken. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino met een sublieme pass. Daar is Kurzelewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino passt de bal met de wreef. Dângelo met een sublieme pass. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ... Lončarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doeltrap. Braut trapt de bal weg van het doel. Dângelo kopt de bal weg. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - fc galaxy sb 0:13

90e minuut.
Saltão bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltão geeft een hoge lob. Vallarino is nu in balbezit. Daar is Vallarino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallarino schiet op doel. Lončarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurzelewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - fc galaxy sb 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Šemovci18 78%, fc galaxy sb 22%.
Šemovci18 - fc galaxy sb 0:14