Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Graničar Đurđevac Šemovci18
Normal Tactiek 451
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 21.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Palinić is nu in balbezit. Palinić passt de bal in één keer door. Daar is Branežac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Branežac schiet op doel. Morčev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bliznaković rent richting de bal. Gvozdić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bliznaković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gordon neemt de penalty, wat een uithaal! Lončarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Graničar Đurđevac - Šemovci18 1:0

34e minuut.
Branežac is nu in balbezit. Fundak verovert de bal door een tackle van achteren. Fundak geeft een lange en hoge pass. Budimir bereikt de bal nog maar net als eerste. Budimir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kupreškić geeft de bal voor. Inworp. Kuljaninović met de inworp. Palinić controleert de bal met de borst. Palinić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graničar Đurđevac 50%, Šemovci18 50%.
Graničar Đurđevac - Šemovci18 1:0

49e minuut.
Kupreškić rent richting de bal. Palinić verovert de bal door een tackle van achteren. Palinić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Budimir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budimir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Braut passt de bal zonder na te denken. Kuljaninović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fundak de bal. Branežac bereikt de bal nog maar net als eerste. Branežac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jazvec trapt de bal weg. Kupreškić kopt de bal weg. Davidovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dujela met de inworp. Fundak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Branežac. Branežac krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Fundak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dujela zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Budimir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braut is nu in balbezit. Budimir verovert de bal door een tackle van achteren. Budimir draait met de bal, schiet en ... Lončarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Soknić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gvozdić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuljaninović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuljaninović geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graničar Đurđevac 57%, Šemovci18 43%.
Graničar Đurđevac - Šemovci18 1:0