Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 19:16
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.07
  • Stadion: Kancel
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 31875
NK Upisničar No Guts, No Glory
LIGA Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 18.3
goed Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Ćesko rent richting de bal. Ćesko geeft de bal voor. Borak controleert de bal met de borst. Grgić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grgić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Prijić verovert de bal door een tackle van achteren. Prijić probeert naar een medespeler te passen. Veliki speelt de bal door. Supcic bereikt de bal nog maar net als eerste. Supcic schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rašković probeert de bal aan de voet te houden. Veliki met een sublieme pass. Rodić met een sublieme pass. Supcic bereikt de bal nog maar net als eerste. Supcic draait met de bal, schiet en ... Srdić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - No Guts, No Glory 1:0

21e minuut.
Zlatanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Borak verovert de bal door een tackle van achteren. Borak passt de bal met de wreef. Grgić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grgić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Inworp. Ćesko met een snelle inworp. Daar is Supcic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Supcic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - No Guts, No Glory 2:0

27e minuut.
Pelkić probeert naar een medespeler te passen. Borak bereikt de bal nog maar net als eerste. Borak met een sublieme pass. Grgić is nu in balbezit. Grgić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Supcic geeft een lange en hoge pass. Borak kan de bal niet met de borst controleren. Borak met een sublieme pass. Supcic heeft problemen om de bal te vangen. Supcic haalt uit met een fantastische trap. Srdić bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bošotin speelt de bal door. Pelkić heeft problemen om de bal te vangen. Pelkić passt de bal zonder na te denken. Rodić rent richting de bal. Rodić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Supcic rent richting de bal. Supcic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - No Guts, No Glory 3:0

36e minuut.
Rapajić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Padović de bal. Supcic is nu in balbezit. Supcic schiet op doel. Srdić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - No Guts, No Glory 4:0

40e minuut.
Prijić onderschept slim de pass. Prijić geeft een lange en hoge pass. Supcic is nu in balbezit. Supcic schiet op doel. Srdić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Pelkić passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Rodić de bal onder controle te krijgen. Veliki probeert naar een medespeler te passen. Grgić rent richting de bal. Grgić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - No Guts, No Glory 5:0

43e minuut.
Baljak speelt de bal door. Veliki is nu in balbezit. Veliki passt de bal zonder na te denken. Rodić is nu in balbezit. Rodić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - No Guts, No Glory 6:0

44e minuut.
Grgić is nu in balbezit. Grgić schiet op doel. Srdić speelt de bal door. Borak bereikt de bal nog maar net als eerste. Borak geeft een hoge lob. Srdić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Upisničar 23%, No Guts, No Glory 77%.
NK Upisničar - No Guts, No Glory 6:0

56e minuut.
Padović geeft de bal voor. Inworp. Pelkić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borak bereikt de bal nog maar net als eerste. Borak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ćesko verovert de bal door een tackle van achteren. Ćesko geeft de bal voor. Supcic rent richting de bal. Supcic haalt uit met een fantastische trap. Srdić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - No Guts, No Glory 7:0

62e minuut.
Veliki met een sublieme pass. Rodić is nu in balbezit. Rodić passt de bal met de wreef. Supcic rent richting de bal. Supcic schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Supcic is nu in balbezit. Supcic draait met de bal, schiet en ... Srdić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - No Guts, No Glory 8:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćesko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pajkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliki onderschept slim de pass. Veliki geeft een hoge lob. Srdić bokst de bal weg.

69e minuut.
Supcic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sušac komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Veliki bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliki geeft een hoge lob. Grgić heeft problemen om de bal te vangen. Rodić is nu in balbezit. Rodić draait met de bal, schiet en ... Srdić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Katić met een sublieme pass. Veliki is nu in balbezit. Veliki passt de bal in één keer door. Supcic bereikt de bal nog maar net als eerste. Supcic schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rašković rent richting de bal. Rapajić verovert de bal door een tackle van achteren. Rapajić geeft een lange en hoge pass. Supcic bereikt de bal nog maar net als eerste. Supcic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Borak is nu in balbezit. Borak probeert naar een medespeler te passen. Supcic is nu in balbezit. Supcic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - No Guts, No Glory 9:0

81e minuut.
Inworp. Marasović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veliki speelt de bal door. Grgić rent richting de bal. Grgić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Veliki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veliki met een sublieme pass. Rodić speelt de bal door. Supcic is nu in balbezit. Supcic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grgić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grgić haalt uit met een fantastische trap. Supcic bereikt de bal nog maar net als eerste. Supcic haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Upisničar 24%, No Guts, No Glory 76%.
NK Upisničar - No Guts, No Glory 9:0