Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Šemovci18 ŠK Drniš
451 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.7
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Logara passt de bal in één keer door. Branežac is nu in balbezit. Bakula legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bakula krijgt een gele kaart. Branežac raakt geblesseerd tijdens het duel. Tvrdi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Skakić de bal onder controle te krijgen. Gaberšek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gabriš. Gabriš krijgt een gele kaart. Gaberšek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gaberšek kan niet meer verder spelen. Kujačić komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Bakula met de inworp. Branežac is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tanjić. Tanjić krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Kunčić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pribišić komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Palinić speelt de bal door. Branežac is nu in balbezit. Tanjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvrdi verovert de bal door een tackle van achteren. Tvrdi schiet op doel. Paal! Grujin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Palinić is nu in balbezit. Palinić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Šemovci18 40%, ŠK Drniš 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Šemovci18 - ŠK Drniš 0:0

46e minuut.
Velebit met een sublieme pass. Tvrdi is nu in balbezit. Pogačar rent richting de bal. Tvrdi onderschept slim de pass. Tvrdi schiet op doel. Grujin bokst de bal weg.

52e minuut.
Bakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Branežac is nu in balbezit. Branežac passt de bal zonder na te denken. Tvrdi is nu in balbezit. Tvrdi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - ŠK Drniš 1:0

78e minuut.
Palinić probeert naar een medespeler te passen. Kujačić probeert naar een medespeler te passen. Tvrdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvrdi schiet op doel. Grujin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Šemovci18 - ŠK Drniš 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Šemovci18 38%, ŠK Drniš 62%.
Šemovci18 - ŠK Drniš 2:0