Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nk Kikac Mrlje
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kovačićek met een snelle inworp. Dodik heeft problemen om de bal te vangen. Dodik speelt de bal door. Čejanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čejanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zdjeličan neemt de hoekschop. Klungelig pakt Predovan de bal. Didić is nu in balbezit. Didić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Kospić speelt de bal door. Kovačićek rent richting de bal. Kovačićek passt de bal met de wreef. Čejanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čejanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bjelić onderschept slim de pass. Inworp. Šaraba met de inworp. Runjevac is nu in balbezit. Runjevac geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Gračić is nu in balbezit. Tomašić onderschept slim de pass. Tomašić speelt de bal door. Predovan is nu in balbezit. Predovan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Špis rent richting de bal. Gračić verovert de bal door een tackle van achteren. Kospić is nu in balbezit. Kospić haalt uit met een fantastische trap. Sterpin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Gračić met een sublieme pass. Didić bereikt de bal nog maar net als eerste. Didić met een sublieme pass. Predovan is nu in balbezit. Predovan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Šaraba de bal. Tomašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodik onderschept slim de pass. Gračić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gračić passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kospić bereikt de bal nog maar net als eerste. Špis verovert de bal door een tackle van achteren. Špis speelt de bal door. Tomašić is nu in balbezit. Tomašić schiet op doel. Stajković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Páez passt de bal met de wreef. Kovačićek rent richting de bal. Kovačićek passt de bal in één keer door. Kospić is nu in balbezit. Kospić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Kikac 39%, Mrlje 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nk Kikac - Mrlje 0:0

62e minuut.
Kovačićek passt de bal met de wreef. Šaraba rent richting de bal. Runjevac speelt de bal door. Kospić rent richting de bal. Kospić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Saračević speelt de bal door. Kovačićek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovačićek passt de bal zonder na te denken. Kospić is nu in balbezit. Kospić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Kikac 41%, Mrlje 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nk Kikac - Mrlje 0:0