Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Žandar Šibenik Rising Sun Bhoys FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Dragovčić verovert de bal door een tackle van achteren. Dragovčić speelt de bal door. Kraljević is nu in balbezit. Librenjak is nu in balbezit. Librenjak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Žandar Šibenik - Rising Sun Bhoys FC 1:0

20e minuut.
Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric verovert de bal door een tackle van achteren. Plivaric passt de bal zonder na te denken. Kraljević is nu in balbezit. Kraljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Žandar Šibenik - Rising Sun Bhoys FC 2:0

21e minuut.
Pestić heeft problemen om de bal te vangen. Pestić passt de bal met de wreef. Librenjak kan de bal niet met de borst controleren. Kraljević rent richting de bal. Kraljević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tudić kopt de bal weg. Librenjak heeft problemen om de bal te vangen. Kraljević is nu in balbezit. Librenjak rent richting de bal. Librenjak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pestić met een sublieme pass. Korona bereikt de bal nog maar net als eerste. Grlić is nu in balbezit. Korona verovert de bal door een tackle van achteren. Korona schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Librenjak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stijačić de bal. Kraljević rent richting de bal. Kraljević haalt uit met een fantastische trap. Grdiša maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Žandar Šibenik - Rising Sun Bhoys FC 3:0

42e minuut.
Grdiša met een harde bal richting middenveld. Kostov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kraljević de bal onder controle te krijgen. Librenjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Librenjak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Žandar Šibenik 41%, Rising Sun Bhoys FC 59%.
Žandar Šibenik - Rising Sun Bhoys FC 3:0

68e minuut.
Pestić is nu in balbezit. Dragovčić is nu in balbezit. Pestić verovert de bal door een tackle van achteren. Pestić geeft de bal voor. Blačić geeft een lange en hoge pass. Nogulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Marunić is nu in balbezit. Marunić passt de bal in één keer door. Daar is Srevović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Librenjak is nu in balbezit. Librenjak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Skelin geeft de bal voor. Inworp. Plivaric zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Librenjak rent richting de bal. Librenjak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Grdiša trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Grlić de bal. Grlić probeert naar een medespeler te passen. Kraljević rent richting de bal. Kraljević schiet op doel. Grdiša probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Žandar Šibenik 32%, Rising Sun Bhoys FC 68%.
Žandar Šibenik - Rising Sun Bhoys FC 3:0