Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dalmatinac Donja Stubica Sokol Križevci
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


25e minuut.
Pekarić passt de bal in één keer door. Pogorilić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Metlaš. Metlaš krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Judnič verovert de bal door een tackle van achteren. Judnič passt de bal in één keer door. Pogorilić is nu in balbezit. Pogorilić draait met de bal, schiet en ... Larma probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zahirović neemt de hoekschop. Konjević kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Zabunović rent richting de bal. Ivosić onderschept slim de pass. Čehok rent richting de bal. Zabunović is nu in balbezit. Zabunović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dalmatinac Donja Stubica 57%, Sokol Križevci 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dalmatinac Donja Stubica - Sokol Križevci 0:0

51e minuut.
Zahirović probeert naar een medespeler te passen. Elek heeft problemen om de bal te vangen. Elek passt de bal in één keer door. Pogorilić rent richting de bal. Pogorilić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalmatinac Donja Stubica - Sokol Križevci 1:0

54e minuut.
Metlaš geeft de bal voor. Daar is Elek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metlaš is nu in balbezit. Elek onderschept slim de pass. Elek schiet op doel. Šimović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalmatinac Donja Stubica - Sokol Križevci 2:0

63e minuut.
Daar is Ivosić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burin is nu in balbezit. Burin passt de bal met de wreef. Daar is Zabunović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabunović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Judnič probeert naar een medespeler te passen. Metlaš heeft problemen om de bal te vangen. Elek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dalmatinac Donja Stubica 47%, Sokol Križevci 53%.
Dalmatinac Donja Stubica - Sokol Križevci 2:0