Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:15
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.08
  • Stadion: ZG80 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2979
ZG80 Tekstilac Segesta
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Friščić heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Friščić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cvek is nu in balbezit. Cvek geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Vrag de bal onder controle te krijgen. Janić is nu in balbezit. Janić geeft de bal voor. Bajrić kan de bal niet met de borst controleren. Bajrić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZG80 24%, Tekstilac Segesta 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZG80 - Tekstilac Segesta 0:0

61e minuut.
Klungelig pakt Dagić de bal. Križanić is nu in balbezit. Vuksanović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Križanić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Križanić kan niet meer verder spelen. Lešković komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Jurili passt de bal met de wreef. Traživuk rent richting de bal. Palikuća begaat een overtreding. Palikuća krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Blažanović geeft een hoge lob. Kostrec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrec geeft de bal voor. Friščić bereikt de bal nog maar net als eerste. Friščić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZG80 45%, Tekstilac Segesta 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZG80 - Tekstilac Segesta 0:0