Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smooth Criminals Gentlemen United
442 allrise k Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


38e minuut.
Potnar speelt de bal door. Bertalanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertalanić geeft een hoge lob. Kera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Šovljanski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Plenković de bal. Kera onderschept slim de pass. Pavelka rent richting de bal. Pavelka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smooth Criminals 60%, Gentlemen United 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smooth Criminals - Gentlemen United 0:0

56e minuut.
Moze trapt de bal weg van het doel. Šovljanski kopt de bal weg. Daar is Marinković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Bakija rent richting de bal. Nawałka verovert de bal door een tackle van achteren. Nawałka speelt de bal door. Pavelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Criminals - Gentlemen United 1:0

81e minuut.
Šovljanski geeft de bal voor. Kera rent richting de bal. Pavelka is nu in balbezit. Kera is nu in balbezit. Kera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Criminals - Gentlemen United 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smooth Criminals 58%, Gentlemen United 42%.
Smooth Criminals - Gentlemen United 2:0