Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svjetlost Mala Mlaka Smooth Criminals
Normal Tactiek 442 allrise k
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
18.5 gemiddelde waardering 21
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


45e minuut.
Zimonjić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavelka met een snelle inworp. Kosić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svjetlost Mala Mlaka 49%, Smooth Criminals 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Svjetlost Mala Mlaka - Smooth Criminals 0:0

63e minuut.
Šovljanski geeft een lange en hoge pass. Azzali rent richting de bal. Azzali met een sublieme pass. Kera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kera schiet op doel. Kasalica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Kajnić kopt de bal weg. Šovljanski probeert de bal aan de voet te houden. Gašpar rent richting de bal. Šovljanski verovert de bal door een tackle van achteren. Šovljanski passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Kosić passt de bal met de wreef. Pavelka rent richting de bal. Kera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kera schiet op doel. Pinjuh probeert de bal aan de voet te houden. Kasalica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Azzali is nu in balbezit. Azzali passt de bal in één keer door. Kera rent richting de bal. Kera schiet op doel. Kasalica probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svjetlost Mala Mlaka 55%, Smooth Criminals 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Svjetlost Mala Mlaka - Smooth Criminals 0:0