Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 19:15
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.08
  • Stadion: Nk Kikac Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2933
Gentlemen United Žandar Šibenik
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.5
matig Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Gurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumović verovert de bal door een tackle van achteren. Naumović passt de bal zonder na te denken. Librenjak is nu in balbezit. Librenjak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gurović met een sublieme pass. Potnar probeert naar een medespeler te passen. Obilić is nu in balbezit. Bakija is nu in balbezit. Bakija haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gentlemen United - Žandar Šibenik 1:0

16e minuut.
Librenjak onderschept slim de pass. Librenjak speelt de bal door. Naumović is nu in balbezit. Naumović draait met de bal, schiet en ... Plenković probeert de bal aan de voet te houden. Moze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Gurović is nu in balbezit. Gurović met een sublieme pass. Špoljarec speelt de bal door. Bakija bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gurović is nu in balbezit. Grlić verovert de bal door een tackle van achteren. Grlić speelt de bal door. Klungelig pakt Librenjak de bal. Librenjak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gentlemen United 66%, Žandar Šibenik 34%.
Gentlemen United - Žandar Šibenik 1:0

48e minuut.
Librenjak met een sublieme pass. Plivaric rent richting de bal. Marinković rent richting de bal. Plivaric verovert de bal door een tackle van achteren. Plivaric geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Padelin is nu in balbezit. Padelin geeft de bal voor. Potnar kopt de bal weg. Daar is Bakija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kelemen onderschept slim de pass. Kelemen probeert naar een medespeler te passen. Librenjak is nu in balbezit. Librenjak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gentlemen United - Žandar Šibenik 1:1

61e minuut.
Plivaric geeft een hoge lob. Didov geeft een hoge lob. Bakija maakt een snoekduik en kopt de bal. Nogulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kukolj heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentlemen United - Žandar Šibenik 2:1

63e minuut.
Grlić is nu in balbezit. Grlić passt de bal zonder na te denken. Naumović rent richting de bal. Naumović draait met de bal, schiet en ... Moze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gentlemen United - Žandar Šibenik 2:2

88e minuut.
Kelemen is nu in balbezit. Potnar is nu in balbezit. Panadić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Panadić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gentlemen United 37%, Žandar Šibenik 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gentlemen United - Žandar Šibenik 2:2