Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svjetlost Šibenik Gortanovci
Normal Tactiek Kada fali att
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
3 Doelpogingen 48
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 43.8
weak Schieten outstanding
poor Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Tararache probeert naar een medespeler te passen. Lalić is nu in balbezit. Lalić passt de bal zonder na te denken. Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski haalt uit met een fantastische trap. Šešo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Kadija met een snelle inworp. Bužimkić met een sublieme pass. Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski schiet op doel. Šešo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - Gortanovci 0:1

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hupało met een harde bal richting middenveld. Lalić kopt de bal weg. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski draait met de bal, schiet en ... Šešo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski draait met de bal, schiet en ... Šešo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ožanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerkawski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - Gortanovci 0:2

8e minuut.
Kajić rent richting de bal. Lalić verovert de bal door een tackle van achteren. Lalić met een sublieme pass. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - Gortanovci 0:3

11e minuut.
Čarakun met de inworp. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić passt de bal zonder na te denken. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - Gortanovci 0:4

13e minuut.
Kajić rent richting de bal. Lalić verovert de bal door een tackle van achteren. Lalić met een sublieme pass. Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - Gortanovci 0:5

15e minuut.
Bužimkić met een sublieme pass. Lalić heeft problemen om de bal te vangen. Ožanić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lalić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lalić komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bužimkić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Caspers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caspers met een sublieme pass. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - Gortanovci 0:6

23e minuut.
Lalić verovert de bal door een tackle van achteren. Lalić geeft de bal voor. Kovačev is nu in balbezit. Czerkawski verovert de bal door een tackle van achteren. Czerkawski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šešo met een harde bal richting middenveld. Kajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski onderschept slim de pass. Czerkawski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - Gortanovci 0:7

25e minuut.
Czerkawski onderschept slim de pass. Czerkawski heeft problemen om de bal te vangen. Czerkawski draait met de bal, schiet en ... Ćetković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - Gortanovci 0:8

28e minuut.
Daar is Kadija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadija geeft de bal voor. Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - Gortanovci 0:9

33e minuut.
Kukuljica probeert de bal met de borst te controleren. Bužimkić is nu in balbezit. Bužimkić passt de bal met de wreef. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski schiet op doel. Šešo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - Gortanovci 0:10

36e minuut.
Kajić verovert de bal door een tackle van achteren. Bužimkić onderschept slim de pass. Bužimkić speelt de bal door. Czerkawski heeft problemen om de bal te vangen. Czerkawski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Šešo met een harde bal richting middenveld. Lalić kopt de bal weg. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski draait met de bal, schiet en ... Šešo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - Gortanovci 0:11

41e minuut.
Bužimkić met een sublieme pass. Lalić rent richting de bal. Lalić passt de bal met de wreef. Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajić begaat een overtreding. Lalić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bužimkić met een snel genomen vrije trap. Czerkawski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - Gortanovci 0:12

45e minuut.
Bužimkić passt de bal in één keer door. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić speelt de bal door. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - Gortanovci 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svjetlost Šibenik 82%, Gortanovci 18%.
Svjetlost Šibenik - Gortanovci 0:13

47e minuut.
Čarakun bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kajić. Čarakun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čarakun zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kovačev is nu in balbezit. Czerkawski verovert de bal door een tackle van achteren. Czerkawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - Gortanovci 0:14

48e minuut.
Kukuljica probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baljak de bal. Czerkawski onderschept slim de pass. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ožanić kopt de bal weg. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - Gortanovci 0:15

52e minuut.
Juranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bužimkić speelt de bal door. Lalić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czerkawski de bal. Czerkawski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - Gortanovci 0:16

55e minuut.
Čarakun speelt de bal door. Ožanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić verovert de bal door een tackle van achteren. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kovačev rent richting de bal. Lalić rent richting de bal. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski schiet op doel. Šešo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - Gortanovci 0:17

59e minuut.
Lalić probeert naar een medespeler te passen. Kadija is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dinkić. Kadija wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kadija kan niet meer verder spelen. Zec komt het veld opgelopen. Bužimkić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Czerkawski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Šešo met een harde bal richting middenveld. Lalić kan de bal niet met de borst controleren. Lalić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski haalt uit met een fantastische trap. Ćetković probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Dinkić kopt de bal weg. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić passt de bal met de wreef. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Šešo trapt de bal weg van het doel. Lalić rent richting de bal. Lalić passt de bal met de wreef. Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Zec heeft problemen om de bal te vangen. Kukuljica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuljica speelt de bal door. Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

71e minuut.
Bužimkić speelt de bal door. Klungelig pakt Lalić de bal. Lalić passt de bal zonder na te denken. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Zec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lalić kopt de bal weg. Kajić heeft problemen om de bal te vangen. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ćetković bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Czerkawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerkawski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Bužimkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bužimkić geeft een hoge lob. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski haalt uit met een fantastische trap. Ćetković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kovačev heeft problemen om de bal te vangen. Czerkawski onderschept slim de pass. Czerkawski haalt uit met een fantastische trap. Šešo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - Gortanovci 0:18

79e minuut.
Czerkawski rent richting de bal. Kovačev onderschept slim de pass. Klungelig pakt Lalić de bal. Lalić passt de bal met de wreef. Czerkawski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Čarakun neemt de hoekschop. Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski schiet op doel. Kovačev probeert de bal met de borst te controleren. Šešo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Bužimkić verovert de bal door een tackle van achteren. Lalić rent richting de bal. Lalić passt de bal in één keer door. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Bužimkić speelt de bal door. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski haalt uit met een fantastische trap. Ćetković probeert de bal aan de voet te houden. Šešo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - Gortanovci 0:19

86e minuut.
Artić geeft een lange en hoge pass. Ožanić heeft problemen om de bal te vangen. Lalić is nu in balbezit. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Zec verovert de bal door een tackle van achteren. Lalić is nu in balbezit. Lalić met een sublieme pass. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Šibenik - Gortanovci 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svjetlost Šibenik 78%, Gortanovci 22%.
Svjetlost Šibenik - Gortanovci 0:20