Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 22:28
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.09
  • Stadion: Meeermaaan Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1067
Meeermaaan NoName
352 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 21.2
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Zirojević rent richting de bal. Zirojević passt de bal in één keer door. Čokorilo probeert de bal aan de voet te houden. Tunguz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunguz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Markov kopt de bal weg. Zirojević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cvjetović is nu in balbezit. Pekota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekota draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Tolj passt de bal met de wreef. Kaibous rent richting de bal. Turčinović is nu in balbezit. Kaibous bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaibous draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Zirojević de bal. Zirojević geeft de bal voor. Turković heeft problemen om de bal te vangen. Kaibous is nu in balbezit. Kaibous draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Turković heeft problemen om de bal te vangen. Turčinović is nu in balbezit. Turčinović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kučević met een harde bal richting middenveld. Cvjetović rent richting de bal. Cvjetović speelt de bal door. Zirojević is nu in balbezit. Zirojević geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kaibous haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kučević de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trgovčević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Turković kopt de bal weg. Ravkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Crnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirojević verovert de bal door een tackle van achteren. Zirojević passt de bal in één keer door. Čoga is nu in balbezit. Čoga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Čokorilo rent richting de bal. Cvjetović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čokorilo is nu in balbezit. Cvjetović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvjetović geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meeermaaan 45%, NoName 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Meeermaaan - NoName 0:0

51e minuut.
Tolj kopt de bal weg. Tunguz is nu in balbezit. Tunguz passt de bal zonder na te denken. Brnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Brnin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Crnov passt de bal zonder na te denken. Katruša probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turčinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Turčinović de bal. Turčinović haalt uit met een fantastische trap. Ravkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

68e minuut.
Čulina onderschept slim de pass. Tunguz rent richting de bal. Tunguz probeert naar een medespeler te passen. Brnin rent richting de bal. Brnin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meeermaaan - NoName 0:1

72e minuut.
Čoga passt de bal met de wreef. Kaibous rent richting de bal. Kučević is nu in balbezit. Kaibous verovert de bal door een tackle van achteren. Kaibous schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Meeermaaan - NoName 1:1

88e minuut.
Turčinović onderschept slim de pass. Turčinović geeft de bal voor. Daar is Kučević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaibous rent richting de bal. Kaibous schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meeermaaan 48%, NoName 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Meeermaaan - NoName 1:1