Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Lechuga Mecánica carbonero-querido
Psicodelia Tactiek 4 atras nueva
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
6 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 1
36.1 gemiddelde waardering 37.6
adequate Schieten adequate
average Passen adequate
good Verdedigen average


14e minuut.
Oribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Oribe geeft een lange en hoge pass. Merello rent richting de bal. Merello schiet op doel. Farré werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Lechuga Mecánica - carbonero-querido 1:0

26e minuut.
Zoppi geeft de bal voor. Hrabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cruz zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cruz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Zorrilla met de inworp. Brasesco is nu in balbezit. Brasesco passt de bal met de wreef. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello haalt uit met een fantastische trap. Farré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Lechuga Mecánica 38%, carbonero-querido 62%.
La Lechuga Mecánica - carbonero-querido 1:0

58e minuut.
Chiffone kopt de bal weg. Merello is nu in balbezit. Parrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello onderschept slim de pass. Merello haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
La Lechuga Mecánica - carbonero-querido 2:0

59e minuut.
Hrabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra begaat een overtreding. Hrabia raakt geblesseerd tijdens het duel. Trigo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hrabia rent richting de bal. Hrabia geeft een lange en hoge pass. Merello rent richting de bal. Merello draait met de bal, schiet en ... Farré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Zoppi kopt de bal weg. Klungelig pakt Zorrilla de bal. Brasesco maakt een afschuwelijke overtreding. Brasesco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Lechuga Mecánica 34%, carbonero-querido 66%.
La Lechuga Mecánica - carbonero-querido 2:0