Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nevada club Magia FC
Ireland Tactiek cuidando
67% Balbezit 33%
8% Spel op eigen helft 92%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
68.4 gemiddelde waardering 36.8
incredible Schieten average
formidable Passen average
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Alarcón rent richting de bal. Alarcón geeft een hoge lob. Balewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Balewski haalt uit met een fantastische trap. Devalois werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nevada club - Magia FC 1:0

6e minuut.
Suffo passt de bal met de wreef. Balewski is nu in balbezit. Hagiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balewski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevada club - Magia FC 2:0

7e minuut.
Daar is Suffo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garisto speelt de bal door. Paparamborda met een sublieme pass. Balewski heeft problemen om de bal te vangen. Balewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Alarcón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garisto met een sublieme pass. Balewski rent richting de bal. Balewski schiet op doel. Devalois probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevada club - Magia FC 3:0

13e minuut.
Paparamborda rent richting de bal. Paparamborda passt de bal zonder na te denken. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón geeft een hoge lob. Balewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevada club - Magia FC 4:0

14e minuut.
Garisto is nu in balbezit. Garisto passt de bal in één keer door. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón geeft de bal voor. Balewski springt en kopt de bal. Devalois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Năstăsescu speelt de bal door. Daar is Paparamborda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paparamborda geeft de bal voor. Balewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Devalois werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevada club - Magia FC 5:0

21e minuut.
Alarcón heeft problemen om de bal te vangen. Alarcón passt de bal zonder na te denken. Suffo probeert naar een medespeler te passen. Balewski rent richting de bal. Balewski schiet op doel. Devalois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Alarcón rent richting de bal. Alarcón passt de bal zonder na te denken. Paparamborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balewski rent richting de bal. Balewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevada club - Magia FC 6:0

23e minuut.
Suffo met de inworp. Paparamborda probeert naar een medespeler te passen. Suffo is nu in balbezit. Suffo geeft een hoge lob. Daar is Courtois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balewski rent richting de bal. Balewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevada club - Magia FC 7:0

24e minuut.
Moro León passt de bal met de wreef. Hagiu rent richting de bal. Balewski verovert de bal door een tackle van achteren. Balewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevada club - Magia FC 8:0

26e minuut.
Daar is Alarcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alarcón met een sublieme pass. Garisto probeert naar een medespeler te passen. Balewski rent richting de bal. Balewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nevada club - Magia FC 9:0

29e minuut.
Campolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campolo met een sublieme pass. Ben Barek speelt de bal door. Balewski rent richting de bal. Balewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
De Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. De Oliveira passt de bal zonder na te denken. Paparamborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Paparamborda geeft een lange en hoge pass. Balewski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Alarcón speelt de bal door. Suffo rent richting de bal. Suffo geeft een lange en hoge pass. Balewski is nu in balbezit. Balewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Devalois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Năstăsescu probeert naar een medespeler te passen. Garisto speelt de bal door. Paparamborda rent richting de bal. Paparamborda geeft de bal voor. Balewski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nevada club 6%, Magia FC 94%.
Nevada club - Magia FC 9:0

47e minuut.
Garisto passt de bal in één keer door. Suffo speelt de bal door. Paparamborda geeft de bal voor. Balewski rent richting de bal. Balewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevada club - Magia FC 10:0

53e minuut.
Suffo passt de bal zonder na te denken. Alarcón rent richting de bal. Alarcón passt de bal in één keer door. Balewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Balewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Majcherek onderschept slim de pass. Suffo probeert de bal met de borst te controleren. Paparamborda probeert naar een medespeler te passen. Balewski is nu in balbezit. Balewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevada club - Magia FC 11:0

63e minuut.
Suffo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Garisto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garisto geeft de bal voor. Balewski springt en kopt de bal. Devalois maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevada club - Magia FC 12:0

70e minuut.
De Oliveira rent richting de bal. Courtois legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De Oliveira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Việt Anh komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Việt Anh neemt zijn aanloop. Devalois bokst de bal weg. Paparamborda rent richting de bal. Paparamborda geeft een lange en hoge pass. Daar is De Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devalois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Suffo rent richting de bal. Suffo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Majcherek de bal. Việt Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Anh haalt uit met een fantastische trap. Devalois kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Garisto probeert naar een medespeler te passen. Paparamborda speelt de bal door. Việt Anh is nu in balbezit. Việt Anh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevada club - Magia FC 13:0

74e minuut.
Inworp. Garisto met een snelle inworp. Alarcón geeft de bal voor. Việt Anh maakt een snoekduik en kopt de bal. Devalois maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevada club - Magia FC 14:0

75e minuut.
Garisto bereikt de bal nog maar net als eerste. Garisto probeert naar een medespeler te passen. Paparamborda rent richting de bal. Việt Anh is nu in balbezit. Việt Anh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Garisto heeft problemen om de bal te vangen. Garisto probeert naar een medespeler te passen. Alarcón rent richting de bal. Alarcón geeft de bal voor. Việt Anh maakt een snoekduik en kopt de bal. Devalois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Inworp. Garisto met de inworp. Klungelig pakt Alarcón de bal. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Việt Anh maakt een snoekduik en kopt de bal. Devalois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Garisto passt de bal met de wreef. Paparamborda speelt de bal door. Việt Anh is nu in balbezit. Việt Anh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevada club - Magia FC 15:0

82e minuut.
Năstăsescu speelt de bal door. Alarcón rent richting de bal. Alarcón passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Việt Anh de bal. Việt Anh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nevada club 9%, Magia FC 91%.
Nevada club - Magia FC 15:0