Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Chicana F.C Isis Desvelada
5212 COLOSO Tactiek charrua_2
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
55.5 gemiddelde waardering 66.4
solid Schieten formidable
good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Carciofalo onderschept slim de pass. Crivac onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Poláťček ... Strafschop! Crivac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dos Santos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Poláťček passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Negris de bal. Negris passt de bal in één keer door. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă draait met de bal, schiet en ... Petrušić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ţicleanu geeft de bal voor. Świątek is nu in balbezit. Baráth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baráth krijgt een gele kaart. Świątek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Świątek kan niet meer verder spelen. Horta komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Dos Santos kopt de bal weg. Nzonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzonzi heeft problemen om de bal te vangen. Nzonzi draait met de bal, schiet en ... Maciołek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Santarim kopt de bal weg. Crivac is nu in balbezit. Crivac speelt de bal door. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino haalt uit met een fantastische trap. Maciołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Vălăhuţă rent richting de bal. Crivac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vălăhuţă raakt geblesseerd tijdens het duel. Vălăhuţă neemt de penalty, wat een uithaal! Petrušić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Isis Desvelada 1:0

33e minuut.
Yeralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivac geeft een hoge lob. Dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos schiet op doel. Maciołek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Chicana F.C - Isis Desvelada 1:1

36e minuut.
Buitenspel voor Dos Santos. Goede buitenspelval van de verdediging. Szajter komt het veld opgelopen. Baumgartner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Chicana F.C 40%, Isis Desvelada 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Chicana F.C - Isis Desvelada 1:1

50e minuut.
Baumgartner met een sublieme pass. Poláťček bereikt de bal nog maar net als eerste. Poláťček passt de bal in één keer door. Cook rent richting de bal. Cook draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Horta kopt de bal weg. Nzonzi rent richting de bal. Nzonzi speelt de bal door. Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dos Santos rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nzonzi neemt de hoekschop. Szajter maakt een snoekduik en kopt de bal. Maciołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Cook kopt de bal weg. Crivac bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivac geeft een hoge lob. Dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos haalt uit met een fantastische trap. Maciołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szajter is nu in balbezit. Szajter draait met de bal, schiet en ... Maciołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nzonzi zal de hoekschop nemen. Szajter springt en kopt de bal. Maciołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dos Santos rent richting de bal. Dos Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Isis Desvelada 1:2

58e minuut.
Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Otava verovert de bal door een tackle van achteren. Otava probeert naar een medespeler te passen. Nzonzi speelt de bal door. Dos Santos is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Isis Desvelada 1:3

61e minuut.
Poláťček passt de bal zonder na te denken. Baráth is nu in balbezit. Baráth passt de bal zonder na te denken. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Otava met een sublieme pass. Szajter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos draait met de bal, schiet en ... Maciołek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - Isis Desvelada 1:4

81e minuut.
Horta kopt de bal weg. Klungelig pakt Baumgartner de bal. Creţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook verovert de bal door een tackle van achteren. Cook haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Erős kopt de bal weg. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta speelt de bal door. Otava speelt de bal door. Daar is Dos Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Horta is nu in balbezit. Horta passt de bal zonder na te denken. Dos Santos rent richting de bal. Otava bereikt de bal nog maar net als eerste. Otava draait met de bal, schiet en ... Maciołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Chicana F.C 49%, Isis Desvelada 51%.
La Chicana F.C - Isis Desvelada 1:4