Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Tanque Sirley Speto Corrido F.C
Jefe Gorgory Tactiek Esta 2
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.2 gemiddelde waardering 63.6
solid Schieten very good
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Maron probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Corte de bal. Corte geeft een lange en hoge pass. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Lowry met een sublieme pass. Klungelig pakt Firică de bal. Firică speelt de bal door. Puigdesens bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigdesens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Minghui probeert naar een medespeler te passen. Bartusiak is nu in balbezit. Łobaza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łobaza krijgt een gele kaart. Bartusiak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bartusiak kan niet meer verder spelen. Kruski komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Firică probeert de bal aan de voet te houden. Puigdesens bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigdesens passt de bal met de wreef. Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kınay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Alvarez speelt de bal door. Barilko speelt de bal door. Lowry heeft problemen om de bal te vangen. Lowry geeft een hoge lob. Kınay springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Illescas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Boğatay onderschept slim de pass. Boğatay met een sublieme pass. Klungelig pakt Martín de bal. Martín geeft een hoge lob. Kruski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Martín geeft een lange en hoge pass. Łobaza speelt de bal door. Gago speelt de bal door. Boğatay heeft problemen om de bal te vangen. Boğatay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Tanque Sirley 55%, Speto Corrido F.C 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Tanque Sirley - Speto Corrido F.C 0:0

54e minuut.
Minghui rent richting de bal. Minghui geeft de bal voor. Martín kopt de bal weg. Gaspar rent richting de bal. Gaspar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Maron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puigdesens heeft problemen om de bal te vangen. Cernat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cernat krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Klungelig pakt Gago de bal. Gago passt de bal met de wreef. Martín probeert naar een medespeler te passen. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Minghui met een sublieme pass. Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín probeert naar een medespeler te passen. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Tanque Sirley 52%, Speto Corrido F.C 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Tanque Sirley - Speto Corrido F.C 0:0