Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arquitectos Unidos Urunal FC
Defend Tactiek aguanteluru
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
19 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 46.3
formidable Schieten solid
solid Passen adequate
solid Verdedigen solid


8e minuut.
Inworp. Gonzalez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gonzalvo rent richting de bal. Gonzalvo geeft een lange en hoge pass. Saharov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gonzalez rent richting de bal. Gonzalez passt de bal met de wreef. Gonzalvo rent richting de bal. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gonzalvo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Saharov springt en kopt de bal. Van Ermen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

12e minuut.
Nario rent richting de bal. Nario passt de bal in één keer door. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalvo rent richting de bal. Gonzalvo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Matysek kopt de bal weg. Vass rent richting de bal. Vass passt de bal zonder na te denken. Vemireddy met een sublieme pass. Gruszecki geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Castrillón de bal onder controle te krijgen. Kováts rent richting de bal. Castrillón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Castrillón krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Castrillón geeft een lange en hoge pass. Gonzalvo is nu in balbezit. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov haalt uit met een fantastische trap. Van Ermen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arquitectos Unidos - Urunal FC 1:0

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonzalez met de inworp. Gonzalvo is nu in balbezit. Gonzalvo geeft een hoge lob. Saharov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Silvero geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonzalez met de inworp. Gonzalvo is nu in balbezit. Gonzalvo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Oldoine geeft een hoge lob. Gonzalvo kopt de bal weg. Daar is Silvero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saharov rent richting de bal. Saharov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Vemireddy is nu in balbezit. Nario onderschept slim de pass. Nario probeert naar een medespeler te passen. Saharov is nu in balbezit. Saharov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tobescu is nu in balbezit. Bobeş verovert de bal door een tackle van achteren. Bobeş passt de bal zonder na te denken. Saharov rent richting de bal. Saharov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arquitectos Unidos - Urunal FC 2:0

42e minuut.
Bobeş passt de bal in één keer door. Vass rent richting de bal. Vass passt de bal zonder na te denken. Florian rent richting de bal. Florian draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arquitectos Unidos 43%, Urunal FC 57%.
Arquitectos Unidos - Urunal FC 2:0

50e minuut.
Silvero is nu in balbezit. Gonzalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalvo passt de bal in één keer door. Saharov rent richting de bal. Saharov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Silvero verovert de bal door een tackle van achteren. Silvero geeft de bal voor. Kováts is nu in balbezit. Kováts schiet op doel. Ilică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arquitectos Unidos - Urunal FC 2:1

60e minuut.
Urdinarán verovert de bal door een tackle van achteren. Urdinarán geeft een lange en hoge pass. Bobeş geeft een lange en hoge pass. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Urdinarán geeft een hoge lob. Inworp. Oldoine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paoloski is nu in balbezit. Paoloski haalt uit met een fantastische trap. Van Ermen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Vass met een snelle inworp. Tobescu is nu in balbezit. Paoloski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paoloski krijgt een gele kaart. Tobescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tobescu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arquitectos Unidos - Urunal FC 2:2

72e minuut.
Tobescu speelt de bal door. Daar is Kováts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kováts probeert naar een medespeler te passen. Florian is nu in balbezit. Florian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Grachiov met een harde bal richting middenveld. Tobescu kopt de bal weg. Florian is nu in balbezit. Florian schiet op doel. Ilică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Urdinarán onderschept slim de pass. Paoloski verovert de bal door een tackle van achteren. Baldacchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoloski verovert de bal door een tackle van achteren. Paoloski schiet op doel. Van Ermen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Purcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonzalvo is nu in balbezit. Gonzalvo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Paoloski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoloski passt de bal in één keer door. Daar is Gonzalvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonzalvo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arquitectos Unidos - Urunal FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arquitectos Unidos 56%, Urunal FC 44%.
Arquitectos Unidos - Urunal FC 3:2