Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAPÁ BOLSO Semen Bremen
94’ElChino Tactiek A la b
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
67.4 gemiddelde waardering 63.2
formidabel Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Nájera is nu in balbezit. Banussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Banussi geeft een hoge lob. Velázquez maakt een snoekduik en kopt de bal. Vallarino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPÁ BOLSO - Semen Bremen 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Pimienta de bal. Blanc is nu in balbezit. Met opzet legt Pimienta zijn tegenspeler op de grond. Pimienta krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Blanc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blanc met een snel genomen vrije trap. Loayza kopt de bal weg. Banussi speelt de bal door. Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velázquez schiet op doel. Vallarino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Pikulec passt de bal in één keer door. Daar is De Los Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dan is nu in balbezit. Dan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPÁ BOLSO - Semen Bremen 2:0

17e minuut.
Pikulec passt de bal zonder na te denken. Ure bereikt de bal nog maar net als eerste. Ure speelt de bal door. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ure speelt de bal door. Daar is Deblekeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaballa begaat een overtreding. Deblekeli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

30e minuut.
Pikulec geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Arriondo de bal onder controle te krijgen. Dan kopt de bal weg. Velázquez rent richting de bal. Velázquez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Zaballa kopt de bal weg. Ure is nu in balbezit. Ure passt de bal zonder na te denken. Daar is Dan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dan haalt uit met een fantastische trap. Vallarino bokst de bal weg. Deblekeli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Menacho komt het veld opgelopen. Pikulec met de inworp. Arriondo rent richting de bal. Banussi onderschept slim de pass. Banussi geeft een hoge lob. Dan maakt een snoekduik en kopt de bal. Vallarino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Galván is nu in balbezit. Galván geeft een lange en hoge pass. Blanc rent richting de bal. Blanc geeft een hoge lob. Velázquez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAPÁ BOLSO 38%, Semen Bremen 62%.
PAPÁ BOLSO - Semen Bremen 2:0

52e minuut.
Blanc passt de bal met de wreef. Ure rent richting de bal. Ure geeft een lange en hoge pass. Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velázquez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Arriondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikulec begaat een overtreding. Arriondo raakt geblesseerd tijdens het duel. Prietto komt het veld opgelopen.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cañate komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bilbao met een sublieme pass. Arriondo rent richting de bal. Arriondo passt de bal in één keer door. Dan rent richting de bal. Dan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ure rent richting de bal. Ure passt de bal met de wreef. Blanc probeert naar een medespeler te passen. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAPÁ BOLSO - Semen Bremen 3:0

75e minuut.
Pimienta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Estevez komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Laserda passt de bal met de wreef. Zaballa bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachi is nu in balbezit. Brachi haalt uit met een fantastische trap. Guran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPÁ BOLSO - Semen Bremen 3:1

85e minuut.
Blanc rent richting de bal. Blanc geeft de bal voor. Conde heeft problemen om de bal te vangen. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Pikulec rent richting de bal. Pikulec passt de bal met de wreef. Ure is nu in balbezit. Blanc is nu in balbezit. Blanc geeft een lange en hoge pass. Vallarino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Loayza de bal. Cañate bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañate haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAPÁ BOLSO 41%, Semen Bremen 59%.
PAPÁ BOLSO - Semen Bremen 3:1