Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manyacarajo La Martina
Ley del Offside Tactiek naipe marcado me
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.4 gemiddelde waardering 44.5
excellent Schieten solid
excellent Passen good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Pauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauli geeft een lange en hoge pass. Sorescu kopt de bal weg. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica draait met de bal, schiet en ... Sekel bokst de bal weg.

4e minuut.
Kaarde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta geeft een lange en hoge pass. Vilar rent richting de bal. Vilar geeft een hoge lob. Sekel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manyacarajo - La Martina 1:0

5e minuut.
Talavera heeft problemen om de bal te vangen. Sorescu is nu in balbezit. Peralta is nu in balbezit. Bica rent richting de bal. Bica schiet op doel. Sekel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Afet geeft een hoge lob. Olave kopt de bal weg. Sorescu is nu in balbezit. Sorescu haalt uit met een fantastische trap. Sekel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manyacarajo - La Martina 2:0

19e minuut.
Abraham verovert de bal door een tackle van achteren. Abraham geeft een hoge lob. Sorescu is nu in balbezit. Sorescu draait met de bal, schiet en ... Sekel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manyacarajo - La Martina 3:0

21e minuut.
Kaarde verovert de bal door een tackle van achteren. Kaarde speelt de bal door. Bica rent richting de bal. Bica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manyacarajo - La Martina 4:0

29e minuut.
Kaarde passt de bal met de wreef. Bica rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaarde neemt de hoekschop. Bica krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Sekel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Jurjiu is nu in balbezit. Jurjiu passt de bal in één keer door. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Gato verovert de bal door een tackle van achteren. Abraham verovert de bal door een tackle van achteren. Abraham passt de bal zonder na te denken. Sorescu rent richting de bal. Sorescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Abraham passt de bal in één keer door. Fialko rent richting de bal. Bica verovert de bal door een tackle van achteren. Bica schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manyacarajo 23%, La Martina 77%.
Manyacarajo - La Martina 4:0

51e minuut.
Bica is nu in balbezit. Bica geeft een hoge lob. Sorescu rent richting de bal. Sorescu haalt uit met een fantastische trap. Sekel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manyacarajo - La Martina 5:0

55e minuut.
Gato met een snelle inworp. Palma rent richting de bal. Palma geeft een hoge lob. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Hermida controleert de bal met de borst. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos is nu in balbezit. Bica verovert de bal door een tackle van achteren. Bica haalt uit met een fantastische trap. Sekel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sorescu is nu in balbezit. Sorescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manyacarajo - La Martina 6:0

67e minuut.
Bica rent richting de bal. Bica passt de bal met de wreef. Sorescu is nu in balbezit. Sorescu schiet op doel. Sekel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manyacarajo - La Martina 7:0

77e minuut.
Pauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelista Gonzalez onderschept slim de pass. Evangelista Gonzalez passt de bal met de wreef. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Kürti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manyacarajo 23%, La Martina 77%.
Manyacarajo - La Martina 7:0